~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Τοπική διαδικτυακή Εφημερίδα * με νέα για την Ανατολή Νέας Μάκρης * συντάκτης Πάνος Σ. Αϊβαλής * τηλ.: 22940 99125 - ώρες 12.00 -14.00 μ.μ. * επικοινωνία email: kepeme@gmail.com * Σελίδες επικοινωνίας των κατοίκων της περιοχής * για μια ανθρώπινη συνοικία των Ονείρων * με ελεύθερους χώρους και παιδότοπους * δεινά = [γεγονότα συνήθ. απρόσμενα, που φέρνουν στον άνθρωπο μεγάλη δυστυχία συμφορές]
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Ροή ειδήσεων

Τετάρτη 1 Ιουνίου 2011

ΑΝΤΙ...δρούμε!!! Νέα Μάκρη


Οι αγανακτισμένοι πολίτες, είναι ένα κίνημα απλών ανθρώπων που έχουν πληγεί από όλα αυτά που γίνονται για αυτούς χωρίς αυτούς, όπως είναι γνωστό μας.

Η Ανατολική Αττική, καλώς ή κακώς για ορισμένους, διαθέτει τη δική της κοινωνικής δικτύωσης ιστοσελίδα (ΔιΑνΑ – www.an-attiki.gr/diana/ ).
Τα μέλη της, ανταποκρινόμενοι θετικά στο γενικό κλίμα, δημιούργησαν την ανοικτή ομάδα ΑΝΤΙ...δρω!!! μέσα από αυτή με την συμμετοχή όλων δημιουργούνται οι εκδηλώσεις, στις περιοχές μας ανάβοντας σπίθες σε κάθε πλατεία.

Η ιδέα και οργάνωση, δεν έγινε στο κοινωνικό δίκτυο face book, αλλά από μέλη της κοινότητος Αν. Αττικής ( www.an-attiki.gr/diana/ ) όπου δημιουργήθηκε η ομάδα «ΑΝΤΙ...δρω!!!» και βέβαια ενισχυτικά σε αυτή την δράση, έγιναν οι κοινοποιήσεις και στο face book, που έχουμε και αυτή την επικοινωνία.

Η επόμενη ημέρα σε κάθε σπίθα – εκδήλωση και η διατήρηση της, έχουμε προτείνει να γίνετε από τους απλούς αγανακτισμένους κατοίκους και θα είμαστε αρωγοί τους, σε αυτό.
Ο φόβος να καπηλευθεί κάθε τέτοια κινητοποίηση, από άτομα που θέλουν να την εκμεταλλευτούν έστω και σε βάθος χρόνου, είναι ορατή απλά δεν πρέπει να γίνετε επιτρεπτή από τους ίδιους τους κατοίκους.

Η πρόταση που έχουμε και την αναφέρουμε και σε κάθε εκδήλωση, είναι ότι ειδικά η νεολαία που δέχεται και το μεγαλύτερο βάρος, όλων αυτών και αυτή καλείτε να ζήσει υπό αυτές τις συνθήκες πιο πολύ από τα άτομα μίας κάποιας ηλικίας, να δώσει δυναμικό και ξεκάθαρο καθημερινό ΠΑΡΩΝ σε αυτές.

Τέλος καλούμε και ειδικά τους νέους μας, μέσα από την κοινωνικής δικτύωσης ιστοσελίδα μας ( ΔιΑνΑ – www.an-attiki.gr/diana/ ), να ανταλλάξουμε απόψεις, ιδέες, τρόπους συνέχισης της δράσης αυτής, αλλά και με την συμμετοχή τους να μας δώσουν το δικαίωμα για ακόμα περισσότερες τοπικές δράσεις και εκδηλώσεις.

Κρατώντας πάντα ήπιους και χαμηλούς τόνους, συνεχίζουμε την πορεία μας.

Με εκτίμηση
Δίκτυο Ανατολικής Αττικής.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΤΕ ΜΑΣ δεν θα βγούμε να φωνάξουμε, ότι είμαστε εμείς, θα χαρούμε να γνωριστούμε και να ανταλλάξουμε ιδέες και απόψεις.

(ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΤΕ ΝΑ ΦΕΡΕΤΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΣΦΥΡΙΧΤΡΕΣ – ΠΛΑΚΑΤ – ΣΗΜΑΙΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΧΡΗΣΙΜΟ )

http://www.facebook.com/event.php?eid=215218155167150

ΑΝΤΙ...δρούμε!!! Νέα Μάκρη

Δεν υπάρχουν σχόλια: