~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Τοπική διαδικτυακή Εφημερίδα * με νέα για την Ανατολή Νέας Μάκρης * συντάκτης Πάνος Σ. Αϊβαλής * τηλ.: 22940 99125 - ώρες 12.00 -14.00 μ.μ. * επικοινωνία email: kepeme@gmail.com * Σελίδες επικοινωνίας των κατοίκων της περιοχής * για μια ανθρώπινη συνοικία των Ονείρων * με ελεύθερους χώρους και παιδότοπους * δεινά = [γεγονότα συνήθ. απρόσμενα, που φέρνουν στον άνθρωπο μεγάλη δυστυχία συμφορές]
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Ροή ειδήσεων

Πέμπτη 9 Μαΐου 2013

Ο ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ ΜΑΡΑΘΩΝΑ σε καλεί σε συζήτηση για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά. Ομιλήτρια θα είναι η κα Παναγιώτα Καλαποθαράκου Γεν. Διευθ. ΕΚΠΟΙΖΩ







ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ


Συμπολίτη - Συμπολίτισσα

Τα τελευταία τρία χρόνια βιώνουμε μια χωρίς προηγούμενο επίθεση στα εισοδήματα μας.
Χιλιάδες άνθρωποι από την μια μέρα στην άλλη μένουν χωρίς δουλειά ή συνεχίζουν να δουλεύουν με μειωμένες απολαβές και πολλές φορές δουλεύουν χωρίς να πληρώνονται για μεγάλα διαστήματα.
Εκατομμύρια άνθρωποι δίνουν καθημερινό αγώνα για να εξασφαλίσουν τα απαραίτητα για την οικογένειά τους. Μισό εκατομμύριο συμπολίτες μας ζουν σε οικογένειες που δεν έχουν κανένα εισόδημα.
Μέσα σε αυτό το περιβάλλον πολλοί από εμάς δεν μπορούν πια να εξυπηρετήσουν τα δάνειά τους, δάνεια που πήραν σε άλλες καλύτερες για τους ίδιους μέρες και που οι τράπεζες έδιναν με μεγάλη προθυμία. Έτσι τώρα κινδυνεύουν να χάσουν το σπίτι τους ενώ δέχονται αφόρητη πίεση από τις εισπρακτικές εταιρίες των τραπεζών.

Ο ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ ΜΑΡΑΘΩΝΑ σε καλεί σε συζήτηση για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά. Έλα να συζητήσουμε και να Βρούμε μαζί τη λύση. Η εκδήλωση θα γίνει την 16η MΑΪΟΥ 2013 και ώρα 19.00  στο πρώην ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΝΕΑΣ ΜΑΚΡΗΣ. 

Ομιλήτρια θα είναι η κα Παναγιώτα Καλαποθαράκου Γεν. Διευθ. ΕΚΠΟΙΖΩ 


ΚΑΝΕΙΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ 

 Τ.Ε ΣΥΡΙΖΑ –ΕΚΜ ΜΑΡΑΘΩΝΑ