~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Τοπική διαδικτυακή Εφημερίδα * με νέα για την Ανατολή Νέας Μάκρης * συντάκτης Πάνος Σ. Αϊβαλής * τηλ.: 22940 99125 - ώρες 12.00 -14.00 μ.μ. * επικοινωνία email: kepeme@gmail.com * Σελίδες επικοινωνίας των κατοίκων της περιοχής * για μια ανθρώπινη συνοικία των Ονείρων * με ελεύθερους χώρους και παιδότοπους * δεινά = [γεγονότα συνήθ. απρόσμενα, που φέρνουν στον άνθρωπο μεγάλη δυστυχία συμφορές]
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Ροή ειδήσεων

Κυριακή 24 Ιουνίου 2012

ΕΚΟΨΑΝ ΤΟ ΡΕΥΜΑ στο 2ο δημοτικό σχολείο Καλυβίων!

ΛΗΣΤΕΣ ΛΕΗΛΑΤΟΥΝ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΣΤΑ ΜΕΣΟΓΕΙΑ
Για δεύτερη φορά μέσα σε πέντε μήνες κόβουν το ρεύμα στο 2ο δημοτικό σχολείο Καλυβίων!
Όπως καταγγέλλει στο Makeleio.gr, ο πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων, Γιώργος Σωτήρχος, η ΔΕΗ διέκοψε την ηλεκτροδότηση εξαιτίας οφειλής 5.500 ευρώ. Ωστόσο, σύμφωνα με τον καταγγέλλοντα, απαγορεύεται η διακοπή ρεύματος σε σχολεία.
Ο δήμαρχος Καλυβίων, που ενημερώθηκε για το θέμα είπε ότι, εδώ και έξι μήνες έχει δώσει εντολή το ρεύμα να πληρώνεται από τα δημοτικά τέλη, ενώ στην προσπάθειά του να επικοινωνήσει με κάποιον αρμόδιο της ΔΕΗ, δεν κατάφερε να βρει κανέναν! Ταυτόχρονα, ερευνάται το γιατί συσσωρεύτηκε και έμεινε ακάλυπτο το χρέος.
Το σχολείο το βράδυ είναι θεοσκότεινο, την ώρα που πολλά σχολεία στα Μεσόγεια λεηλατούνται από κλέφτες που αρπάζουν ηλεκτρονικούς υπολογιστές ό,τι άλλο κρίνουν ως πολύτιμο.
Σημειώνεται πως, τις ημέρες αυτές στα σχολεία γίνονται εγγραφές, κατανομή τις ύλης και άλλες εργασίες και άρα το ρεύμα είναι απαραίτητο.

newsnow.gr

από Νέα Ανατολικής Αττικής