~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Τοπική διαδικτυακή Εφημερίδα * με νέα για την Ανατολή Νέας Μάκρης * συντάκτης Πάνος Σ. Αϊβαλής * τηλ.: 22940 99125 - ώρες 12.00 -14.00 μ.μ. * επικοινωνία email: kepeme@gmail.com * Σελίδες επικοινωνίας των κατοίκων της περιοχής * για μια ανθρώπινη συνοικία των Ονείρων * με ελεύθερους χώρους και παιδότοπους * δεινά = [γεγονότα συνήθ. απρόσμενα, που φέρνουν στον άνθρωπο μεγάλη δυστυχία συμφορές]
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Ροή ειδήσεων

Σάββατο 5 Απριλίου 2008

«Νεολόγος» εβδομαδιαία εφημερίδα που αναδεικνύει ειδησεογραφικά θέματα της Ανατολικής Αττικής


Ο «Νεολόγος» είναι εβδομαδιαία εφημερίδα, εκδίδεται από το 2005, τυπώνεται σε 10.500 αντίτυπα και κυκλοφορεί κάθε Παρασκευή στις περιοχές,
Παλλήνη
Γέρακα
Γλυκά Νερά
Σπάτα
Πικέρμι
& Ανθούσα
μέσω 176 επιλεγμένων σημείων διανομής που αντιστοιχούν σε θεσμοθετημένους φορείς, (δημοτικά-κοινοτικά καταστήματα, Νομαρχία, Κ.Ε.Π.) τραπεζικά καταστήματα, χώρους μαζικών συναθροίσεων (αγωνιστικοί & πολιτιστικοί) ιατρεία-διαγνωστικά κέντρα και σε επιλεγμένα εμπορικά καταστήματα κάθε πολεοδομικής γειτονιάς των παραπάνω Δήμων & Κοινοτήτων.
Η ύλη του είναι αυστηρά προσδιορισμένη σε τοπικά ζητήματα, τα οποία αναδεικνύει ειδησεογραφικά και ερευνητικά με σοβαρότητα, νηφαλιότητα, υπευθυνότητα, αμεροληψία και με απόλυτο σεβασμό στην «άλλη» άποψη.
Αυτή η συνεπής επιλογή του «Νεολόγου»
αναγνωρίζεται και αναδεικνύεται, από τα υψηλά ποσοστά αναγνωσιμότητας του
την ευρύτερη αποδοχή του από τις τοπικές κοινωνίες
και την εμπιστοσύνη με την οποία περιβάλλεται από τον εμπορικό & επιχειρηματικό κόσμο που διαφημίζεται στις σελίδες του.
ΤΗΛ.: 210.66.64.951 & 952, FAX: 210.66.64.971e-mail: info@neologos.gr & epistoles@neologos.gr