~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Τοπική διαδικτυακή Εφημερίδα * με νέα για την Ανατολή Νέας Μάκρης * συντάκτης Πάνος Σ. Αϊβαλής * τηλ.: 22940 99125 - ώρες 12.00 -14.00 μ.μ. * επικοινωνία email: kepeme@gmail.com * Σελίδες επικοινωνίας των κατοίκων της περιοχής * για μια ανθρώπινη συνοικία των Ονείρων * με ελεύθερους χώρους και παιδότοπους * δεινά = [γεγονότα συνήθ. απρόσμενα, που φέρνουν στον άνθρωπο μεγάλη δυστυχία συμφορές]
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Ροή ειδήσεων

Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου 2012

Τα παιδιά έχουν κάτι να πουν
«Τον πλανήτη μου πολύ τον αγαπώ, το 2013 πιο ζωντανό θέλω να τον δω!»
«Αυτή η χρονιά να είναι καλύτερη για όλα τα παιδάκια και όλα τα ζωάκια!»
«Το 2013 θέλω να γεμίσει η Ελλάδα δεντράκια και ζωάκια!»
«Αγαπώ όλη τη Γη γιατί μ' αγαπάει κι αυτή!»

Άγγελος, Κωνσταντίνα, Μαρία, Έλενα, Φωτεινή, Ευγενία, Σταύρος, Γιάννης, Σοφία, Μιχάλης, Κωνσταντίνος, Σταυρούλα, Γιώργος, Άρτεμις, Δημήτρης, Άγγελος, Σοφία. Παιδιά σαν και αυτά, μας θυμίζουν ότι αξίζει να πιστεύεις ότι μπορείς να αλλάξεις τον κόσμο και να αγωνίζεσαι για αυτό.
Ανεξάρτητα με το πόσο καιρό είσαι μαζί μας, ενημερώνεσαι, συμμετέχεις, αναλαμβάνεις δράση, εμπνέεις και εμπνέεσαι από τη δράση μας. Μαζί διεκδικούμε τις λύσεις για ένα σήμερα καλύτερο από αυτό που μας επιβάλλουν και δουλεύουμε για να φτιάξουμε ένα αύριο βιώσιμο για εμάς και τα παιδιά μας.
Το 2013 πρέπει να συνεχίσουμε ακόμα πιο δυναμικά και η δική σου βοήθεια είναι απαραίτητη. Στήριξε τις δράσεις μας με ένα οποιοδήποτε ποσό. Να ξέρεις θα είναι εξίσου ουσιώδες και αναγκαίο.


Υ.Γ. Θα σου θυμίσουμε αυτό: Δεν δεχόμαστε χρήματα από κυβερνήσεις, εταιρείες ή οργανισμούς. Αυτό σημαίνει ότι αναλαμβάνουμε δράση ελεύθερα, χωρίς περιορισμούς. Σημαίνει επίσης ότι υπάρχουμε χάρη στους πολίτες που μας στηρίζουν και σε δωρεές όπως και αυτή.

Mοιράσου το:

Facebook

Twitter

Google+

Προώθησε το

___________________
Αυτό το email εστάλη στη διεύθυνση panosaivalis2@gmail.com. Αν δεν γράφτηκες ποτέ στη λίστα της Greenpeace ή δεν θέλεις να λαμβάνεις πια τα email μας, μπορείς να ξεγραφτείς. Δε μοιραζόμαστε, ούτε ανταλάσσουμε με άλλες οργανώσεις ή εταιρίες τα προσωπικά σου στοιχεία, τα οποία φυλάσσονται σε ασφαλή βάση δεδομένων. Δες περισσότερα στην πολιτική απορρήτου μας.
Βοηθήσέ μας να σε γνωρίσουμε καλύτερα. Απάντησε σε αυτές τις λίγες ερωτήσεις , για να σου στέλνουμε email που σε ενδιαφέρουν περισσότερο.
Σου προώθησε το email κάποιος φίλος; Γράψου για να λαμβάνεις κι εσύ τα email της Greenpeace.
Θέλεις να βοηθήσεις; Υποστήριξέ μας oικονομικά, αγόρασε κάτι από το e-shop μας ή γίνε εθελοντής.
© 2012 Greenpeace | Κλεισόβης 9, τ.κ. 106 77, Αθήνα - τηλ. 210 3840774-5 (9:00-15:00)
| Eπικοινώνησε μαζί μας