~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Τοπική διαδικτυακή Εφημερίδα * με νέα για την Ανατολή Νέας Μάκρης * συντάκτης Πάνος Σ. Αϊβαλής * τηλ.: 22940 99125 - ώρες 12.00 -14.00 μ.μ. * επικοινωνία email: kepeme@gmail.com * Σελίδες επικοινωνίας των κατοίκων της περιοχής * για μια ανθρώπινη συνοικία των Ονείρων * με ελεύθερους χώρους και παιδότοπους * δεινά = [γεγονότα συνήθ. απρόσμενα, που φέρνουν στον άνθρωπο μεγάλη δυστυχία συμφορές]
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Ροή ειδήσεων

Κυριακή 29 Ιουνίου 2008

Εν μέσω θέρους χωρίς νερό στην Ανατολή Νέας Μάκρης

Eντονη η διαμαρτυρία των κατοίκων της Ανατολής. Μέσα στο κατακαλόκαιρο - Σάββατο 28 Ιουνίου και Κυριακή 29 Ιουνίου - χωρίς καμιά προειδοποίηση από το Δήμο Νέας Μάκρης βρέθηκαν τα νοικοκυριά για αρκετές ώρες χωρίς νερό. Βέβαια την Παρασκευή ο Δήμος έστειλε το λογαριασμό νερού που αν δεν πληρωθεί μέχρι τη λήξη του προβλέπει πρόστιμο και ενδεχομένως διακοπή του (ήδη εν διακοπή) νερού.

Με 38 βαθμούς λοιπόν και με μωρά λερωμένα (ξέρετε από τι), πλυντήρια σε λειτουργία και ανθρώπους με την αλμύρα από τη θάλασσα να προσπαθούν να δροσιστούν με εμφιαλωμένο νερό. Και φυσικά κανείς δεν σηκώνει το τηλέφωνο (22940 50000) στο Δήμο, παρά μόνο μας κρατάει μόνιμα σε γραμμή προτεραιότητας.
Αυτά και άλλα τινά συμβαίνουν στο Δήμο Νέας Μάκρης εν μέσω θέρους.
Βέβαια το θέμα δε θα σταματήσει εδώ.
Περιμένουμε κάποιες πειστικές απαντήσεις για τις πολύωρες διακοπές του πολύτιμου αγαθού που λέγεται ΝΕΡΟ (όχι για να γεμίζουνε τις πισίνες, αλλά για να μαγειρεύει ο κόσμος και να πλένει τα παιδιά του).
Viva le tritokosmiki Ellada...