~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Τοπική διαδικτυακή Εφημερίδα * με νέα για την Ανατολή Νέας Μάκρης * συντάκτης Πάνος Σ. Αϊβαλής * τηλ.: 22940 99125 - ώρες 12.00 -14.00 μ.μ. * επικοινωνία email: kepeme@gmail.com * Σελίδες επικοινωνίας των κατοίκων της περιοχής * για μια ανθρώπινη συνοικία των Ονείρων * με ελεύθερους χώρους και παιδότοπους * δεινά = [γεγονότα συνήθ. απρόσμενα, που φέρνουν στον άνθρωπο μεγάλη δυστυχία συμφορές]
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Ροή ειδήσεων

Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2016

Στο 35% φθάνει η μείωση των δρομολογίων του ΚΤΕΛ Αττικής προς όλους τους προορισμούς της Ανατολικής Αττικής.

Αυτά είναι τα νέα δρομολόγια (λόγω κρίσης) του ΚΤΕΛ σε όλη την Ανατ. Αττική (Λίστα)


Έτσι η διοίκηση του ΚΤΕΛ έδωσε στη δημοσιότητα τα νέα αυτά δρομολόγια που αφορούν, ως τελικούς προορισμούς, Μαρκόπουλο, Λαύριο, Σούνιο, Ραφήνα, Νέα Μάκρη, Μαραθώνα και βορειότερα προς Ωρωπό και Αγίου Αποστόλους.
Σημειώνεται, όπως επισημάνθηκε στο notioanatolika.gr από τη διοίκηση του ΚΤΕΛ, ότι με βάση την κίνηση του επιβατικού κοινού να υπάρχουν κάποιες ώρες της ημέρας επιπλέον δρομολόγια οπότε καλό είναι όσοι επιθυμούν να μετακινηθούν να επικοινωνούν και με τα τοπικά σταθμαρχεία. 

Δείτε εδώ τη λίστα με όλα τα νέα δρομολόγια:

Προσπάθησαν να ληστέψουν, μέρα μεσημέρι, ακόμη και το περίπτερο στο λιμάνι της Νέας Μάκρης!

ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Όταν οι κακοποιοί φτάνουν στο σημείο να ληστεύουν ακόμη και σε ένα από τα κεντρικότερα σημεία μιας πόλης, τότε, σίγουρα, τα πράγματα είναι πολύ χειρότερα και από αυτά που υποστηρίζουν οι πλέον απαισιόδοξοι.
Πώς αλλιώς να αντιμετωπίσει κάποιος την απόπειρα ληστείας που σημειώθηκε, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του notioanatolika.gr, νωρίς το απόγευμα της Κυριακής στο περίπτερο που βρίσκεται στο λιμάνι της Νέας Μάκρης σε ένα σημείο το οποίο δεν μένει ποτέ χωρίς κόσμο.
Η κοπέλα που εργαζόταν σε αυτό είχε βγει και τακτοποιούσε κάποια πράγματα όταν ένιωσε πίσω της δύο άνδρες με τον ένα να της προτείνει ένα πιστόλι και να της ζητά την είσπραξη.
Η γυναίκα, όπως ήταν φυσικό, σάστισε και δεν κινήθηκε από τη θέση της. Τότε ακριβώς οι δύο επίδοξοι ληστές αντί να αρπάξουν τα χρήματα το έβαλαν, ανεξήγητα, στα πόδια.
Και μπορεί τα χρήματα να… σώθηκαν όμως το γεγονός ότι κάποιοι κακοποιοί δεν διστάζουν να «χτυπάνε» ή να προσπαθούν να «χτυπήσουν» ακόμη και σε κεντρικό σημείο της Νέας Μάκρης, μόνον πρόσθετη ανησυχία μπορεί να γεννήσει στην περιοχή.

______________