~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Τοπική διαδικτυακή Εφημερίδα * με νέα για την Ανατολή Νέας Μάκρης * συντάκτης Πάνος Σ. Αϊβαλής * τηλ.: 22940 99125 - ώρες 12.00 -14.00 μ.μ. * επικοινωνία email: kepeme@gmail.com * Σελίδες επικοινωνίας των κατοίκων της περιοχής * για μια ανθρώπινη συνοικία των Ονείρων * με ελεύθερους χώρους και παιδότοπους * δεινά = [γεγονότα συνήθ. απρόσμενα, που φέρνουν στον άνθρωπο μεγάλη δυστυχία συμφορές]
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Ροή ειδήσεων

Τρίτη 4 Ιουνίου 2013

Το έργο P.ARTS στο "Κινητήρας Studio" Ερεχθείου 22, Ακρόπολη


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
P. ARTS
     (a work still in progress)
Τρείς χορευτές, ένας ερασιτέχνης ηθοποιός και ένας μουσικοσυνθέτης συνεργάζονται σε ένα έργο χωρίς να συναντηθούν από κοντά, χωρίς να κάνουν πρόβες μαζί. Δουλεύουν πάνω στην ίδια ιδέα δημιουργώντας ένα προσωπικό έργο ο καθένας ξεχωριστά και συνθέτουν μία παράσταση η οποία δημιουργείται συνολικά την ίδια μέρα της παρουσίασης. Κομμάτια ενός πάζλ/ κολλάζ που είναι αυτόνομα αλλά ταυτόχρονα αποτελούν μέρος ενός συνόλου.

Το έργο P.ARTS βρίσκεται σε εξέλιξη και έχει γίνει μία πρώτη παρουσίασή του στο Φεστιβάλ Χανίων (Αύγουστος 2012) και στο In Progress Festival του Κινητήρα (Οκτώβριος 2012), με πολύ θετική ανταπόκριση από το κοινό. Την Παρασκευή 31 Μαΐου θα παρουσιαστεί στην Πάτρα στο φεστιβάλ Σύγχρονου Χορού “Chaos” το οποίο διοργανώνει το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Πάτρας και το Κέντρο Χορού και Τεχνών Dansarte κι εν συνεχεία θα επιστρέψει στον Κινητήρα για 4 μόνο παραστάσεις.

Σύλληψη, δημιουργία, ερμηνεία: Σία Σουρέλου (Ομάδα 11)
Συν δημιουργοί, ερμηνευτές: Βαγγελιώ Ράντου, Hamilton Monteiro, Μάρκος Δεληγιάννης
Μουσική: Σταύρος Γασπαράτος

Πότε: 8-11/6/2013
Ώρα: Σάββατο και Κυριακή στις 19.30, Δευτέρα και Τρίτη στις 21.15
Διάρκεια: 40’
Πού: Κινητήρας studio Ερεχθείου 22, Ακρόπολη
Είσοδος: 8 ευρώ                                                              

Κρατήσεις: 210 9248328