~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Τοπική διαδικτυακή Εφημερίδα * με νέα για την Ανατολή Νέας Μάκρης * συντάκτης Πάνος Σ. Αϊβαλής * τηλ.: 22940 99125 - ώρες 12.00 -14.00 μ.μ. * επικοινωνία email: kepeme@gmail.com * Σελίδες επικοινωνίας των κατοίκων της περιοχής * για μια ανθρώπινη συνοικία των Ονείρων * με ελεύθερους χώρους και παιδότοπους * δεινά = [γεγονότα συνήθ. απρόσμενα, που φέρνουν στον άνθρωπο μεγάλη δυστυχία συμφορές]
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Ροή ειδήσεων

Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2016

Εκδήλωση-αφιέρωμα στο μέγα ζήτημα των ημερών. το προσφυγικό, την Κυριακή 14 Φεβρουορίου 2016 και ώρα 11:00 στο Σινέ «Αλίκη»

Alexandros Astrinakis





Σας προσκαλούμε να παρευρεθείτε σε μια εκδήλωση-αφιέρωμα στο μέγα ζήτημα των ημερών. το προσφυγικό, που θα γίνει την Κυριακή 14 Φεβρουορίου 2016 και ώρα 11:00 στο Σινέ «Αλίκη», Πολ/κό & Αθλητικό Πάρκο Nέας Μάκρης.

Σκοπός τns εκδήλωσης είναι η ευοισθητοποίηση όλων εμάς που ζούμε σ' αυτόν τον τόπο γιο να στηρίξουμε τouς ξεριζωμένους συνανθρώπους μας, που εγκαταλείπουν μαζικά σπίτια και πατρίδες, διότι δυστυχώς έχουν γίνει τόποι ανείπωτου τρόμου, φρίκης και αφανισμού.
Να νιώσουμε την τραγική ομοιότητα τούτης της προσφυγιάς με εκείνη του 22', να δούμε το δράμα μέσα από τα μάτια εθελοντών των ομάδων διάσωσης κοι περίθαλψης των προσφύγων στο οκριτικά μος νησιά, ν' οκούσουμε μία Ελληνο-Σύρια γιατρό, ενταγμένη οπό χρόνια στη δική μας κοινωνία, να μιλάει για τη καθημερινή ζωή στη χώρα τous πριν από τον πόλεμο. Eniσns να παρακολουθήσουμε ομιλητές που θο προσεγγίσουν επιστημονικά το ίδιο ζήτημα, ν' ακούσουμε ζωντανή μουσική του πολιτισμού τουs, να αποκτήσουμε εικόνα του τότε και τώρα με την έκθεση φωτογραφίας στο φουογιέ του κινηματογράφου.
As είμαστε όλοι εκεί. Να μη χαθεί η ανθρωπιά μέσα στην κοινωνία μας!

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ :
2ο ΟΛΟΗΜΕΡΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ Ν ΜΑΚΡΗΣ
ΚΑΙ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ Κ
ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ
"ΟΜΑΔΑ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ" ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΝΕΑΣ ΜΑΚΡΗΣ
Με την ευγενική χορηγία
ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΑΘΩΝΑ
EAST ELECTRONICS