~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Τοπική διαδικτυακή Εφημερίδα * με νέα για την Ανατολή Νέας Μάκρης * συντάκτης Πάνος Σ. Αϊβαλής * τηλ.: 22940 99125 - ώρες 12.00 -14.00 μ.μ. * επικοινωνία email: kepeme@gmail.com * Σελίδες επικοινωνίας των κατοίκων της περιοχής * για μια ανθρώπινη συνοικία των Ονείρων * με ελεύθερους χώρους και παιδότοπους * δεινά = [γεγονότα συνήθ. απρόσμενα, που φέρνουν στον άνθρωπο μεγάλη δυστυχία συμφορές]
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Ροή ειδήσεων

Δευτέρα 9 Ιουλίου 2012

e-choice.gr: ΕΝΑ ΝΕΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ


Το e-choice.gr είναι η προσπάθεια δύο νέων παιδιών από τον Βαρνάβα, που σε περίοδο κρίσης τολμούν να ανοίξουν τα φτερά τους. Χωρίς να έχουν πίσω τους κεφάλαια, αλλά έχοντας μεράκι και όρεξη για δουλειά, δεν "κλαίνε την μοίρα τους", αλλά δίνουν με συνέπεια και αξιοπρέπεια τον αγώνα για την επιβίωση.
Το νέο ηλεκτρονικό κατάστημα απευθύνεται σε όσους ενδιαφέρονται για την κινητή τηλεφωνία και τα αξεσουάρ της, τους υπολογιστές, τα περιφερειακά και τα αναλώσιμά τους.
Με πολύ καλές τιμές και άμεση εξυπηρέτηση ανταγωνίζονται ακόμη και τα "μεγάλα" καταστήματα. Ειδικά για τους κατοίκους περιοχών της Βορειανατολικής Αττικής υπάρχει και η ΔΩΡΕΑΝ παράδοση των προϊόντων στον χώρο τους.
Το μεγάλο πλεονέκτημα του e-choice.gr είναι η προσπάθεια που καταβάλουν οι ιδιοκτήτες του για περισσότερο προσωποποιημένη σχέση με τον πελάτη, μέσω πολλαπλών τρόπων επικοινωνίας και η βοήθεια που προσφέρουν, για να μπορεί ο καθένας να επιλέξει αυτό που πραγματικά χρειάζεται.
Αξίζει να στηρίξουμε αυτήν την προσπάθεια.

petros.kollias@gmail.com