~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Τοπική διαδικτυακή Εφημερίδα * με νέα για την Ανατολή Νέας Μάκρης * συντάκτης Πάνος Σ. Αϊβαλής * τηλ.: 22940 99125 - ώρες 12.00 -14.00 μ.μ. * επικοινωνία email: kepeme@gmail.com * Σελίδες επικοινωνίας των κατοίκων της περιοχής * για μια ανθρώπινη συνοικία των Ονείρων * με ελεύθερους χώρους και παιδότοπους * δεινά = [γεγονότα συνήθ. απρόσμενα, που φέρνουν στον άνθρωπο μεγάλη δυστυχία συμφορές]
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Ροή ειδήσεων

Δευτέρα 12 Ιανουαρίου 2009

Κοπή Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Δικτύου Ανατολικής Αττικής



Φίλοι μας
Αυτή τη νέα χρονιά με την βοήθεια (οικονομική – ηθική) καλών φίλων, μας δίνετε η δυνατότητα με την ευκαιρία της πρωτοχρονιάτικης πίτας μας, να σας παρουσιάσουμε την προσπάθεια μας, από κοντά.
Μία προσπάθεια που προσβλέπει στην δυνατή παρουσία του τόπου μας στο διαδύκτιο, την ενίσχυση ή την δημιουργία παρουσίας, σε φορείς αλλά και συλλόγους της Αν. Αττικής. Καθώς και στην ενεργή συμμετοχή του πολίτη. Θα ήταν ιδιαίτερη τιμή για εμάς, να σας έχουμε κοντά μας, ώστε να μας δώσετε την ευκαιρία, με την παρουσία σας να σας ενημερώσουμε, να γνωριστούμε, αλλά και να ανταποδώσουμε σκέψεις, ώστε να βοηθήσουμε ακόμα θετικότερα, τον τόπο μας.
Η παρουσίαση της προσπάθειας θα αρχίσει στις 06.00 μ.μ. ώστε, όσοι επιθυμείτε να χαιρετίσετε τους παραβρισκόμενους, να έχετε την ευκαιρία αμέσως μετά, να απευθύνεται τον χαιρετισμό σας.

Με εκτίμηση
Εκ της διαχείρισης του Δικτύου μας
Παναγιώτης Στρούβελης

* Για την καλύτερη οργάνωση της εκδήλωσης, θα ήταν θετικό να μας ενημερώσετε εκ των προτέρων, για την παρουσία σας, όπως και την επιθυμία, να εκφράσετε χαιρετισμό.
E- mail: info@an-attiki.gr