~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Τοπική διαδικτυακή Εφημερίδα * με νέα για την Ανατολή Νέας Μάκρης * συντάκτης Πάνος Σ. Αϊβαλής * τηλ.: 22940 99125 - ώρες 12.00 -14.00 μ.μ. * επικοινωνία email: kepeme@gmail.com * Σελίδες επικοινωνίας των κατοίκων της περιοχής * για μια ανθρώπινη συνοικία των Ονείρων * με ελεύθερους χώρους και παιδότοπους * δεινά = [γεγονότα συνήθ. απρόσμενα, που φέρνουν στον άνθρωπο μεγάλη δυστυχία συμφορές]
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Ροή ειδήσεων

Τρίτη 1 Ιουνίου 2010

Mε αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα για το Περιβάλλον: O καθαρισμός του βυθού του λιμανιού της Νέας Μάκρης


Τον καθαρισμό του βυθού του λιμανιού της Νέας Μάκρης διοργανώνει στις 5 Ιουνίου ο Δήμος Νέας Μάκρης, σε συνεργασία με τον Αλιευτικό Αγροτικό Σύλλογο και το Σώμα Εθελοντών Δασοπυροσβεστών Νέας Μάκρης. Ομάδα δυτών από την Ακαδημία Καταδύσεων «Πάραλος» πρόκειται να καθαρίσει τον βυθό του λιμανιού στο τρίγωνο από τον δίαυλο του λιμενίσκου έως τον φάρο και από τον φάρο έως την ακτή, ενώ ομάδα του Σώματος Εθελοντών Δασοπυροσβεστών Νέας Μάκρης θα πραγματοποιήσει καθαρισμό των ακτών γύρω από το λιμάνι.

Στο πλαίσιο μάλιστα της εκδήλωσης, που διοργανώνεται με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα για το Περιβάλλον, θα υπάρξει μουσικό πρόγραμμα και θα δοθούν αναμνηστικά δώρα.

Πηγή: http://www.anatolikiattikinews.blogspot.com/

Μαραθώνια πορεία ειρήνης στη μνήμη του Γρηγόρη Λαμπράκη


Στο Σύνταγμα κατέληξε η 31η Μαραθώνια Πορεία Ειρήνης στη μνήμη του αγωνιστή Γρηγόρη Λαμπράκη, που ξεκίνησε το πρωί από τον Τύμβο του Μαραθώνα.
Η πορεία ακολούθησε τη διαδρομή Νέα Μάκρη - Ραφήνα - Πικέρμι - Παλλήνη - Αγία Παρασκευή, ενώ τα συνθήματα που κυριάρχησαν έκαναν λόγο "για την ενίσχυση του αντιιμπεριαλιστικού αγώνα, την ειρήνη, την φιλία και την αλληλεγγύη των λαών".
Μετά το τέλος της πορείας, οργανώθηκε στην πλατεία Συντάγματος, μουσική εκδηλωση και αντιιμπεριαλιστική - αντινατοϊκή συγκέντρωση, στην οποία μίλησε ο γενικός γραμματέας του Παγκόσμιου Συμβουλίου Ειρήνης και βουλευτής του ΚΚΕ, Θανάσης Παφίλης.
Την πορεία οργάνωσε η Ελληνική Επιτροπή για την Διεθνή Υφεση και Ειρήνη, ενώ υπήρξαν και κυκλοφοριακές ρυθμίσεις από την Τροχαίa.

*από την : Ανατολική Αττική