~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Τοπική διαδικτυακή Εφημερίδα * με νέα για την Ανατολή Νέας Μάκρης * συντάκτης Πάνος Σ. Αϊβαλής * τηλ.: 22940 99125 - ώρες 12.00 -14.00 μ.μ. * επικοινωνία email: kepeme@gmail.com * Σελίδες επικοινωνίας των κατοίκων της περιοχής * για μια ανθρώπινη συνοικία των Ονείρων * με ελεύθερους χώρους και παιδότοπους * δεινά = [γεγονότα συνήθ. απρόσμενα, που φέρνουν στον άνθρωπο μεγάλη δυστυχία συμφορές]
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Ροή ειδήσεων

Τρίτη 29 Δεκεμβρίου 2009

Ασφαλτόστρωση Λ. Διονύσου στη Ν. Μάκρη



Με ομόφωνη απόφαση του Νομαρχιακού Συμβουλίου ανατολικής Αττικής εγκρίθηκε, μετά από πρόταση του Νομάρχη Λ. Κουρή, η σύναψη Προγραμματικής Σύμβασης με τον Δήμο Νέας Μάκρης προκειμένου να ασφαλτοστρωθεί το οδόστρωμα της Λεωφόρου Διονύσου, μετά την εφαρμογή του εγκεκριμένου ρυμοτομικού σχεδίου της 1ης ,3ης και 5ης Πολεοδομικής ενότητας Ν. Μάκρης.
Με την Προγραμματική Σύμβαση προβλέπονται ασφαλτικές εργασίες σε μήκος 500 μέτρων και πλάτους 9,2 μέτρων μετά από φρεζάρισμα και διαστρώσεις υποβάσεων και τελική αντιολισθηρή επικάλυψη.
Το έργο συνολικού προϋπολογισμού 190.000 € θα χρηματοδοτηθεί κατά 50% από τη Νομαρχία Ανατολικής Αττικής και κατά 50% από τον Δήμο Ν. Μάκρης.