~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Τοπική διαδικτυακή Εφημερίδα * με νέα για την Ανατολή Νέας Μάκρης * συντάκτης Πάνος Σ. Αϊβαλής * τηλ.: 22940 99125 - ώρες 12.00 -14.00 μ.μ. * επικοινωνία email: kepeme@gmail.com * Σελίδες επικοινωνίας των κατοίκων της περιοχής * για μια ανθρώπινη συνοικία των Ονείρων * με ελεύθερους χώρους και παιδότοπους * δεινά = [γεγονότα συνήθ. απρόσμενα, που φέρνουν στον άνθρωπο μεγάλη δυστυχία συμφορές]
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Ροή ειδήσεων

Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2017

Η κοπή της βασιλόπιτας από τον Σύλλογο Αρκάδων Νέας Μάκρης, Μαραθώνα και Ραφήνας "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης"

ΕΚΔΗΛΩΣΗ


Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η  καθιερωμένη κάθε χρόνο κοπή της βασιλόπιτας από τον Σύλλογο Αρκάδων Νέας Μάκρης, Μαραθώνα και Ραφήνας "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης" την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2017  στην αίθουσα του Ξενοδοχείου "Μάτι" της εκλεκτής συμπατριώτισσας μας Νατάσας Καρβέλα από την Βυτίνα.
Κατάμεστη η αίθουσα εκδηλώσεων του ξενοδοχείου -που έχει σημειωτέον μια εκπληκτική θέα στον Ευβοϊκό- από τα μέλη και τους φίλους του συλλόγου μας. Παρά την  βαρυχειμωνιά (αρκετό τσουχτερό κρύο και καιρός αποτρεπτικός για τον κόσμο να βγει από τα σπίτια του), είχαμε μεγάλη προσέλευση μελών και φίλων.


Ο συμπατριώτης μας ιερέας παπά-Κωνσταντίνος ευλόγησε και ευχήθηκε υγεία στους παρευρισκόμενους.  Ακολούθησε η κοπή της πίτας και ο τυχερός που κέρδισε το φλουρί είχε ένα δώρο μια μονοήμερη εκδρομή από το Γραφείο Τουρισμού του Χατζηκωνσταντή που είναι στην Ελ. Βενιζέλου στην πλατεία Νέας Μάκρης.


Ο Σύλλογος τίμησε φέτος την κυρία Νατάσα Καρβέλα για τις ευγενείς υπηρεσίες της όλα αυτά τα χρόνια στον Σύλλογο, με μία πλακέτα που της επιδόθηκε από τον πρόεδρο Πέτρο Κατσή.
Απολαύσαμε ζεστό καφέ προσφορά του "Ξενοδοχείου Μάτι" αλλά και εκλεκτούς μεζέδες που έφτιαξαν οι κυρίες του διοικητικού συμβουλίου με συνοδεία τσίπουρου δια χειρός Πέτρου Κατσή.

Η εφημερίδα "Αρκαδικό Βήμα" ήταν εκεί με τους Πάρη και Νίκο Αϊβαλή να προσφέρουν το πρόσφατο φύλλο της εφημερίδας, ενώ ο Πέτρος Αϊβαλής κάλυψε φωτογραφικά την εκδήλωση, τον οποίο ευχαριστούμε.

___________
Δείτε όλες τις φωτογραφίες  από την εκδήλωση στο: 
http://petrosq.blogspot.gr/2017/02/blog-post.html