~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Τοπική διαδικτυακή Εφημερίδα * με νέα για την Ανατολή Νέας Μάκρης * συντάκτης Πάνος Σ. Αϊβαλής * τηλ.: 22940 99125 - ώρες 12.00 -14.00 μ.μ. * επικοινωνία email: kepeme@gmail.com * Σελίδες επικοινωνίας των κατοίκων της περιοχής * για μια ανθρώπινη συνοικία των Ονείρων * με ελεύθερους χώρους και παιδότοπους * δεινά = [γεγονότα συνήθ. απρόσμενα, που φέρνουν στον άνθρωπο μεγάλη δυστυχία συμφορές]
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Ροή ειδήσεων

Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2012

Ζουν με κομμένο ρεύμα - Στο σκοτάδι δύο πολυκατοικίες στο Λαύριο!!!


ΣΟΚ!!!  στο Λαύριο!!! αλλά και στην υπόλοιπη Ελλάδα...μέσα στο Χειμώνα οι ανάλγητοι νεοφιλελεύθεροι να αφήνουν το κόσμο στο σκοτάδι και στη παγωνιά!!! Ηρώδης της ελληνικής οικογένειας είναι ο Α. Σαχλαμαρας...


imagesΣε μία γειτονιά του Λαυρίου δύο πολυκατοικίες είναι βυθισμένες στο σκοτάδι. Πολλοί από τους ιδιοκτήτες των διαμερισμάτων αδυνατούν να πληρώσουν τους λογαριασμούς της ΔΕΗ και τα χαράτσια με αποτέλεσμα να τους κόβουν το ρεύμα.
Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για έξι οικογένειες, που ζέστη έχουν από τις ξυλόσομπες και φως από τα κεριά και τις λάμπες πετρελαίου.

http://pallinipress.blogspot.gr/

* από Νέα Ανατολικής Αττικής
Παρασκευή, Δεκεμβρίου 14, 2012

Η Τρόικα έχει δικαίωμα κατάσχεσης κάθε περιουσιακού στοιχείου της Ελλάδας


ΒΑΣΕΙ ΤΗΣ ΔΑΝΕΙΑΚΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ

Δικαίωμα κατάσχεσης κάθε εθνικού περιουσιακού στοιχείου της χώρας, χωρίς εξαιρέσεις, αποκτά η Τρόικα βάσει της δανειακής σύμβασης, όπως δημοσιεύτηκε την Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου στο Φύλλο Εφημερίδας Κυβερνήσεως, με αριθμό 240, ως Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου.
Στο κείμενο αναφέρεται ρητά, ότι δεν εξαιρείται κανένα απολύτως περιουσιακό στοιχείο από την κατάσχεση σε περίπτωση που η χώρα δεν εκπληρώσει τις υποχρεώσεις της.
Συγκεκριμένα, στο κεφάλαιο 4 με τίτλο: Εφαρμοστέο Δίκαιο και Δικαιοδοσία, στην παράγραφο 4.4 αναφέρεται:
«Το Δικαιούχο Κράτος Μέλος (Ελλάδα), η Τράπεζα της Ελλάδος και το Ελληνικό Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας παραιτούνται με την παρούσα αμετάκλητα και ανεπιφύλακτα από κάθε δικαίωμα ασυλίας που ήδη έχουν ή μπορεί να δικαιούνται σε σχέση με τους ίδιους και τα περιουσιακά τους στοιχεία έναντι δικαστικών ενεργειών σχετικά με την παρούσα Σύμβαση Τροποποίησης, συμπεριλαμβανομένων ενδεικτικά, από κάθε δικαίωμα ασυλίας έναντι άσκησης αγωγής, έκδοσης δικαστικής απόφαση ή άλλης διάταξης, κατάσχεσης, εκτέλεσης ή ασφαλιστικού μέτρου και έναντι κάθε εκτέλεσης ή αναγκαστικού μέτρου σε βάρος των περιουσιακών τους στοιχείων στο μέτρο που τα ανωτέρω δεν απαγορεύονται από αναγκαστικό νόμο».



______________________________