~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Τοπική διαδικτυακή Εφημερίδα * με νέα για την Ανατολή Νέας Μάκρης * συντάκτης Πάνος Σ. Αϊβαλής * τηλ.: 22940 99125 - ώρες 12.00 -14.00 μ.μ. * επικοινωνία email: kepeme@gmail.com * Σελίδες επικοινωνίας των κατοίκων της περιοχής * για μια ανθρώπινη συνοικία των Ονείρων * με ελεύθερους χώρους και παιδότοπους * δεινά = [γεγονότα συνήθ. απρόσμενα, που φέρνουν στον άνθρωπο μεγάλη δυστυχία συμφορές]
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Ροή ειδήσεων

Παρασκευή 29 Ιουλίου 2011

Πολλά παράπονα από τη μη έγκαιρη διανομή της αλληλογραφίας στην Ανατολική Αττική, έγινε κατάθεση ερώτησης στη Βουλή...


Γεώργιος Βλάχος – ΕΛΤΑ Περιφέρειας Αττικής

Γεώργιος Βλάχος
Ο Βουλευτής Περιφέρειας Αττικής 
της Νέας Δημοκρατίας,
 κ. Γεώργιος Βλάχος, με κατάθεση 
σχετικής ερώτησης, έφερε στη Βουλή 
το θέματων καθυστερήσεων στην
 παράδοση αλληλογραφίας από τα 
ΕΛΤΑ στην Περιφέρεια Αττικής.


Ο κ. Βλάχος στην ερώτησή του επισημαίνει πως στην Περιφέρεια Αττικής, υπάρχουν πολλά παράπονα από τη μη έγκαιρη διανομή της αλληλογραφίας, με αποτέλεσμα να χάνονται προθεσμίες για συναλλαγές των πολιτών. Ιδιαίτερα δε τους θερινούς μήνες, όπου αρκετές περιοχές της Αττικής συγκεντρώνουν μεγαλύτερο πληθυσμό, το πρόβλημαείναι οξύτερο. Έτσι σε Δήμους όπως αυτοί του Κορωπίου, της Αρτέμιδας, της Νέας Μάκρης κ.α, όχι μόνο δεν εξυπηρετούνται οι οικισμοί, αλλά και το κεντρικό οικιστικό συγκρότημα της πόλης.
    Για το λόγο αυτό, ο κ. Βλάχος ζητά να ενημερωθεί, αν η πλημμελής λειτουργία των ΕΛΤΑ είναι απόρροια της κακής λειτουργίας του συστήματος διανομής, της έλλειψης προσωπικού ή και των δύο ενώ επιπρόσθετα ζητά να πληροφορηθεί για τις πρωτοβουλίες που προτίθενται να αναλάβουν τόσο το αρμόδιο Υπουργείο αλλά και η διοίκηση των ΕΛΤΑ προκειμένου να ξεπεραστεί η συγκεκριμένη κατάσταση.

*   από την: Ανατολική Ακτή Αττικής - Ιουλίος