~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Τοπική διαδικτυακή Εφημερίδα * με νέα για την Ανατολή Νέας Μάκρης * συντάκτης Πάνος Σ. Αϊβαλής * τηλ.: 22940 99125 - ώρες 12.00 -14.00 μ.μ. * επικοινωνία email: kepeme@gmail.com * Σελίδες επικοινωνίας των κατοίκων της περιοχής * για μια ανθρώπινη συνοικία των Ονείρων * με ελεύθερους χώρους και παιδότοπους * δεινά = [γεγονότα συνήθ. απρόσμενα, που φέρνουν στον άνθρωπο μεγάλη δυστυχία συμφορές]
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Ροή ειδήσεων

Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου 2015

Έκκληση για βρεφικές κρέμες και παιδικά γάλατα

Μητροπολιτικό Κοινωνικό Ιατρείο Ελληνικού:

sos_1
Βοηθήστε μας να διαδοθεί το μήνυμα αυτό, ακόμα και εσείς οι ίδιοι να μην μπορείτε να βοηθήσετε, κάποιος που γνωρίζετε σίγουρα μπορεί!
Οι καλοκαιρινές διακοπές για τους περισσότερους από εμάς τελείωσαν, οι ανάγκες όμως των οικογενειών που βοηθάμε κάθε μήνα με βρεφικές και παιδικές τροφές είναι διαρκείς. Κάνουμε έκκληση για παιδικά γάλατα εβαπορέ, βρεφικές κρέμες, φρουτόκρεμες και παιδικές πάνες (Νο. 3, 4 και 5). Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι κάθε μήνα βοηθάμε περίπου 100 βρέφη και παιδιά (μέχρι 3 ετών) και λόγω της καλοκαιρινής περιόδου αλλά και των capital controls έχουμε σημαντικές ελλείψεις με αποτέλεσμα να μην μπορούμε να ανταπεξέλθουμε στις άμεσες ανάγκες των συνανθρώπων μας.

Το Μητροπολιτικό Κοινωνικό Ιατρείο Ελληνικού λειτουργεί, με την βοήθεια και στήριξη του Δήμου Ελληνικού - Αργυρούπολης, από τον Δεκέμβριο του 2011 και μέχρι σήμερα, σε σχεδόν 4 χρόνια, έχει δεχτεί πάνω από 42,000 ιατρικές επισκέψεις, από όλη την Αττική (ακόμα και την επαρχία). Το ιατρείο μας λειτουργεί εξ ολοκλήρου με την βοήθεια που προσφέρει ο κόσμος και οι 280 εθελοντές του προσφέρουν τις υπηρεσίες τους αφιλοκερδώς. Θέλουμε να τονίσουμε ότι δεν δεχόμαστε σε καμία περίπτωση χρηματικές δωρεές, παρά μόνο σε είδος και υπηρεσίες, τις οποίες με την σειρά μας τις προσφέρουμε δωρεάν σε πολίτες που έχουν ανάγκη.

Οι άνθρωποι που ζητάνε την βοήθεια μας προέρχονται από τις πλέον ευάλωτες κοινωνικά ομάδες και είναι ανασφάλιστοι ή/και άποροι ή/και άνεργοι ή/και χαμηλόμισθοι-χαμηλοσυνταξιούχοι.

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 210-9631-950 στις ώρες λειτουργίας του ΜΚΙΕ
(ΔΕΥΤΕΡΑ έως ΠΕΜΠΤΗ 10:00-20:00)
(ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10:00-19:00)
(ΣΑΒΒΑΤΟ 10:00-14:00)

Την ιστοσελίδα μας θα την βρείτε εδώ www.mkiellinikou.org
Ημερομηνία έκκλησης 31/08/2015