~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Τοπική διαδικτυακή Εφημερίδα * με νέα για την Ανατολή Νέας Μάκρης * συντάκτης Πάνος Σ. Αϊβαλής * τηλ.: 22940 99125 - ώρες 12.00 -14.00 μ.μ. * επικοινωνία email: kepeme@gmail.com * Σελίδες επικοινωνίας των κατοίκων της περιοχής * για μια ανθρώπινη συνοικία των Ονείρων * με ελεύθερους χώρους και παιδότοπους * δεινά = [γεγονότα συνήθ. απρόσμενα, που φέρνουν στον άνθρωπο μεγάλη δυστυχία συμφορές]
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Ροή ειδήσεων

Παρασκευή 9 Απριλίου 2010

Το τελευταίο Αντίο στον νεαρό Χαμιντουλά

Ράγισαν καρδιές για τον 15χρονο άτυχο Αφγανό


Ράγισαν καρδιές στο κοιμητήριο της Καισαριανής, όπου το πρωί η Αφγανική κοινότητα της Ελλάδος και εκπρόσωποι της ελληνικής Πολιτείας, οργάνωσαν την τελετή για τον αποχαιρετισμό του μικρού Αφγανού που σκοτώθηκε από την έκρηξη της βόμβας των τρομοκρατών στα Πατήσια.

Ένα παιδί μόλις 15 χρόνων, το οποίο έφυγε για να γλιτώσει από τις βόμβες της Καμπούλ και χάθηκε από βόμβα στην Αθήνα, πριν καλά -καλά γνωρίσει και γευτεί τη ζωή

Από την τελετή απουσίαζε η 10χρονη αδελφή του, η οποία νοσηλεύεται στο νοσοκομείο σε σοβαρή κατάσταση, αφού κινδυνεύει να χάσει την όρασή της.

Συγκινημένος από την συμπαράσταση του κόσμου ο πατέρας του μικρού Αφγανού, Μοχάμαντ Αλί Νατζάφι, ζήτησε να μην υπάρξουν άλλα αθώα παιδιά θύματα. Ζήτησε επίσης την βοήθεια της Πολιτείας ώστε να ιδρύσει, με τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν από τις προσφορές,ένα Φιλανθρωπικό Ίδρυμα με το όνομα του γιου του. «Για τα παιδιά θύματα βίας, που χάθηκαν ή κινδυνεύουν, χωρίς διάκριση χρώματος, φυλής ή θρησκείας» ανέφερε.
Ευχαρίστησε επίσης όλους τους Έλληνες ,καθώς επίσης τους πρόσφυγες και τους μετανάστες που στάθηκαν δίπλα του.
«Στη θέση του Χαμιντουλά θα μπορούσαν να είναι τα δικά σας παιδιά, κάθε παιδί του κόσμου. Το μήνυμα του νεκρού γιου μου είναι να κλείσει το παράθυρο της τρομοκρατίας και να μην υπάρξει άλλο αθώο παιδί θύμα τυφλής βίας».


*από την εφημ. " ΕΘΝΟΣ " 9.4.2010
http://enomenoiblogers.blogspot.com/