~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Τοπική διαδικτυακή Εφημερίδα * με νέα για την Ανατολή Νέας Μάκρης * συντάκτης Πάνος Σ. Αϊβαλής * τηλ.: 22940 99125 - ώρες 12.00 -14.00 μ.μ. * επικοινωνία email: kepeme@gmail.com * Σελίδες επικοινωνίας των κατοίκων της περιοχής * για μια ανθρώπινη συνοικία των Ονείρων * με ελεύθερους χώρους και παιδότοπους * δεινά = [γεγονότα συνήθ. απρόσμενα, που φέρνουν στον άνθρωπο μεγάλη δυστυχία συμφορές]
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Ροή ειδήσεων

Κυριακή 10 Μαΐου 2015

Αποχαιρετώντας τον Σπύρο Σταύρου, αγωνιστή της Αριστεράς και των κινημάτων

  ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ  //  ΠΕΝΘΗ   


Έφυγε στις 24-04-2015 αιφνίδια στα 53 του χρόνια από κοντά μας ο αγαπημένος μας σύντροφος Σπύρος Σταύρου.
Ο Σπύρος Σταύρου υπήρξε αγωνιστής της Αριστεράς και των κινημάτων και διετέλεσε επί σειρά ετών γραμματέας της Νομαρχιακής επιτροπής του ΣΥΝ στην Ανατολική Αττική στα δύσκολα για την Αριστερά χρόνια μέχρι και το 2010 και από τους πρωτεργάτες της δημιουργίας του ΣΥΡΙΖΑ Ανατολικής Αττικής.
Μέχρι την τελευταία στιγμή υπήρξε δραστήριο μέλος της Ο.Μ Παιανίας – Γλυκών Νερών, της οποίας υπήρξε συντονιστής μέχρι το 2013.
Στην αγαπημένη του σύζυγο συντρόφισσα Μαρία και στα παιδιά του Γιώργο και Ευάγγελο, τα πιο βαθιά αισθήματα αγάπης και συμπαράστασης.
Στη μνήμη του Σπύρου Σταύρου η Νομαρχιακή Επιτροπή Ανατολικής Αττικής κατέθεσε στην Αυγή, στην Εποχή και στον Δρόμο της Αριστεράς από 200 ευρώ.
Η Ν.Ε. Ανατολικής Αττικής του ΣΥΡΙΖΑ

- από το: http://www.e-dromos.gr/apoxairetontas-ton-spiro-staurou/#sthash.2xgtHE58.dpuf