~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Τοπική διαδικτυακή Εφημερίδα * με νέα για την Ανατολή Νέας Μάκρης * συντάκτης Πάνος Σ. Αϊβαλής * τηλ.: 22940 99125 - ώρες 12.00 -14.00 μ.μ. * επικοινωνία email: kepeme@gmail.com * Σελίδες επικοινωνίας των κατοίκων της περιοχής * για μια ανθρώπινη συνοικία των Ονείρων * με ελεύθερους χώρους και παιδότοπους * δεινά = [γεγονότα συνήθ. απρόσμενα, που φέρνουν στον άνθρωπο μεγάλη δυστυχία συμφορές]
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Ροή ειδήσεων

Κυριακή 8 Αυγούστου 2010

Θέλουμε την Ελλάδα μας πίσω - GetGreeceBack.com



Την 6η Σεπτέμβρη 2010 πρέπει να την κάνουμε Ημέρα μιας πραγματικής Λαϊκής Δημοκρατίας που θα μείνει στην νεοελληνική ιστορία.... μπορούμε να διώξουμε τους δυνάστες μας... όλοι στους δρόμους... διαφορετικά είμαστε άξιοι της τύχης μας...

Η πηγή μόλυνσης της πλαζ Ν. Μάκρης πολύ σοβαρό για τη δημόσια υγεία...

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ: Βοθρολύματα του ΝΟ Ν. Μάκρης στην ΠΛΑΖ Ν.ΜΑΚΡΗΣ

Πρός: Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, Υπ΄όψη κου Χρυσοχοϊδη.
Λιμεναρχείο Ραφήνας, Υπόψη κου Αλεξίου
Δήμο Ν. Μάκρης, Υπόψη κου Λοϊζου
ΑΤ Μαραθώνα, Υπόψη κου Διοικητού φαξ 2294067100
ΑΤ Ν.Μακρης, Υπόψη κου Διοικητού Φαξ 2294096000
 
Κύριοι,
Επί 25 χρόνια πηγαίνω με τα παιδιά μου για μπάνιο στην Ν.Μακρη Αττικής. Το περασμένο Σάββατο 3 Ιουλίου πήγα στη θάλασσα δίπλα στον Ν.Ο.Ν.Μάκρης όπου με έκπληξη διαπίστωσα οτι αναδυόταν οσμή βόθρου απο τη θάλασσα.
Ειχα παρατηρήσει την Ανοιξη να γίνονται εργα στο χώρο του ΝΟ, κατασκευάστηκαν δυο ράμπες , μια προς το μέρος του λιμανιού και μια στην αντίθετη κατευθυνση, κοντα στα αποδυτήρια του ΝΟ. Τωρα μετα τη διαπίστωση της οσμής βόθρου ακριβώς στο σημείο της Ράμπας στην πλευρά του ΝΟ, διαπιστωσα οτι εχει σκαφτεί αυλάκι όπου καταχώθηκε αγωγός των βοθρολυμάτων, που οδηγούνται έτσι στη θάλασσα, σε απόσταση 50 μέτρων απο την πλαζ!!
 Μετά απο κλήση μου ήλθε περιπολικό της Αμεσης Δράσης , ( Αστυφύλακας Π. Δ., απο το ΑΤ Μαραθώνα, που διαπίστωσε την ύπαρξη των βοθρολυμάτων και κατέγραψε το περιστατικό στις 3-7-2010).
Παρακαλώ δείτε το συνημμένο χάρτη απο το google, όπου φαίνεται το σημείο που χύνονται τα λύματα. 
Επειδή το θέμα είναι πολυ σοβαρό για τη δημόσια υγεία, αλλά και επειδή νομιμοποιούμαι ως πολίτης που πληρώνω φόρους και δημοτικά τέλη στο Δήμο Ν. Μάκρης, παρακαλώ για τις ενέργειές σας προκειμένου να σταματήσει αυτή η πηγή μόλυνσης της πλαζ Ν. Μακρης.
Αναμένοντας τις ενέργειές σας
 
Αλέξανδρος Ανδριόπουλος
 Ν. Μάκρη

*από το: