~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Τοπική διαδικτυακή Εφημερίδα * με νέα για την Ανατολή Νέας Μάκρης * συντάκτης Πάνος Σ. Αϊβαλής * τηλ.: 22940 99125 - ώρες 12.00 -14.00 μ.μ. * επικοινωνία email: kepeme@gmail.com * Σελίδες επικοινωνίας των κατοίκων της περιοχής * για μια ανθρώπινη συνοικία των Ονείρων * με ελεύθερους χώρους και παιδότοπους * δεινά = [γεγονότα συνήθ. απρόσμενα, που φέρνουν στον άνθρωπο μεγάλη δυστυχία συμφορές]
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Ροή ειδήσεων

Πέμπτη 26 Μαΐου 2016

Προσπάθεια αρπαγής ανηλίκων σε Μαραθώνα και Ν. Μάκρη- Τους συνέλαβε η Αστυνομία

ΓΟΝΕΙΣ Προσοχή!




Ζευγάρι που κυκλοφορεί σε παιδικές χαρές επιχείρησε να αρπάξει ανήλικα παιδιά που παίζουν μόνα τους σε παιδικές χαρές. Για καλή τους τύχη όμως έδρασε άμεσα η ομάδα ΔΙΑΣ και τους συνέλαβαν! Ας πάρουμε τα πράγματα όμως από την αρχή:...

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του irafina.gr χθες το απόγευμα γύρω στις 6 σε παιδική χαρά του Μαραθώνα ένα αυτοκίνητο χρώματος ασημί παρακολουθούσε διακριτικά τα παιδάκια που έπαιζαν.
Στο αυτοκίνητο επέβαινε ένας άνδρας και μια γυναίκα ελληνικής καταγωγής.
Μόλις εντόπισαν κάποια παιδιά που δεν είχαν συνοδό μαζί τους, ήταν μόνα τους δηλαδή κατέβηκε η κοπέλα από το αυτοκίνητο, τα πλησίασε, τους μίλαγε για να πιάσει «φιλίες» μαζί τους και κάποια στιγμή τους πρότεινε να πάνε βόλτα με το αυτοκίνητο. Εκείνα δεν ήθελαν, αντέδρασαν και παρότι επέμενε η άγνωστη κοπέλα να τους πάει με το ζόρι στο αυτοκίνητο, τα παιδιά έφυγαν τρέχοντας και πήγαν σπίτια τους.
Ειδοποιήθηκε από τους γονείς άμεσα η αστυνομία όπου άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ έσπευσαν τάχιστα από την Νέα Μάκρη που ήταν εκείνη την ώρα στην περιοχή και άρχισαν το ψάξιμο. Μέχρι τις εννέα το βράδυ όμως που έψαχναν παντού δεν βρήκαν κάτι.
Συνέχισαν την ερευνά τους σήμερα το πρωί όμως και σε μια παιδική χαρά στη Νέα Mάκρη εντόπισαν το αυτοκίνητο με τον άνδρα και την γυναίκα να επιχειρούν να κάνουν το ίδιο πράγμα σε άλλα παιδάκια.
Τους συνέλαβαν και μέχρι αυτή την ώρα είναι στο αστυνομικό τμήμα όπου ανακρίνονται.
Αυτό που έγινε άμεσα αντιληπτό είναι ότι υπάρχουν σπείρες, όπου προσεγγίζουν παιδιά, τα οποία βρίσκονται σε παιδικές χαρές μόνα, χωρίς συνοδεία των γονιών τους.
Προσπαθούν να τα πείσουν να μπούνε στο αυτοκίνητο με σκοπό φυσικά να τα αρπάξουν.
Προσοχή λοιπόν στους γονείς να μην αφήνουν τα παιδιά μόνα τους στις παιδικές χαρές. Εγκυμονεί κινδύνους.
Ευτυχώς στην προκειμένη περίπτωση που υπάρχει στην περιοχή η ομάδα ΔΙΑΣ, η οποία έδρασε αστραπιαία και χάρη στην επιμονή τους και στην διαρκή επαγρύπνησή τους έφθασαν στην σύλληψη του ζευγαριού και αποσόβησαν δυσάρεστες καταστάσεις.
Να γιατί λέμε πάντα ότι πρέπει πάση θυσία να μείνουν εδώ. Θα είναι εγκληματικό το να τους πάρουν.
Οι πολίτες νιώθουν σαφέστατα μεγαλύτερη ασφάλεια απλά και μόνο με την παρουσία τους. Πόσο μάλλον με τις πράξεις τους, που δείχνει πόσο υπερ-πολύτιμοι είναι.

ΠΗΓΗ