~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Τοπική διαδικτυακή Εφημερίδα * με νέα για την Ανατολή Νέας Μάκρης * συντάκτης Πάνος Σ. Αϊβαλής * τηλ.: 22940 99125 - ώρες 12.00 -14.00 μ.μ. * επικοινωνία email: kepeme@gmail.com * Σελίδες επικοινωνίας των κατοίκων της περιοχής * για μια ανθρώπινη συνοικία των Ονείρων * με ελεύθερους χώρους και παιδότοπους * δεινά = [γεγονότα συνήθ. απρόσμενα, που φέρνουν στον άνθρωπο μεγάλη δυστυχία συμφορές]
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Ροή ειδήσεων

Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου 2009

Επίσκεψη του Βουλευτή Βασίλη Οικονόμου στο Κέντρο Υγείας Νέας Μάκρης


Ο Βουλευτής Αττικής του ΠΑΣΟΚ και Πρόεδρος της Επιτροπής Ισότητας, Νεολαίας και Δικαιωμάτων του Ανθρώπου της Βουλής, Βασίλης Οικονόμου, επισκέφτηκε το Κέντρο Υγείας στην Νέα Μάκρη όπου και συνομίλησε με τους γιατρούς και το προσωπικό για τις πολλές ελλείψεις που υπάρχουν. Ο Βουλευτής επεσήμανε ότι πρέπει άμεσα να καλυφθούν τα πολλά κενά των οργανικών θέσεων και να συμπληρωθεί και να αξιοποιηθεί ο υπάρχον εξοπλισμός, ώστε τα Κέντρα Υγείας να είναι σε θέση να παρέχουν υψηλής ποιότητας και σύγχρονες υπηρεσίες.

Ο Βασίλης Οικονόμου διαπίστωσε πως η αγανάκτηση των κατοίκων είναι δικαιολογημένη καθώς τα πληθυσμιακά δεδομένα των περιοχών που εξυπηρετούνται από το Κ.Υ Νέας Μάκρης έχουν μεταβληθεί τα τελευταία χρόνια και οι περιοχές αυτές μένουν ακάλυπτες χωρίς να έχουν πρόσβαση σε πρωτοβάθμιες δομές δημόσιας υγείας.

Ο Βουλευτής τόνισε ότι η νέα πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Υγείας κινείται ήδη στην κατεύθυνση της κάλυψης των μεγάλων κενών που δημιουργήθηκαν τα τελευταία χρόνια από την ΝΔ και ο τομέας της Υγείας σ' αυτή την δύσκολη οικονομική συγκυρία παραμένει σταθερά στις προτεραιότητες της Κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ, προκειμένου να δοθούν λύσεις και να ενδυναμωθεί το Εθνικό Σύστημα Υγείας.


    *από την: "Ανατολική Αττική news  "(23-12-09)