~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Τοπική διαδικτυακή Εφημερίδα * με νέα για την Ανατολή Νέας Μάκρης * συντάκτης Πάνος Σ. Αϊβαλής * τηλ.: 22940 99125 - ώρες 12.00 -14.00 μ.μ. * επικοινωνία email: kepeme@gmail.com * Σελίδες επικοινωνίας των κατοίκων της περιοχής * για μια ανθρώπινη συνοικία των Ονείρων * με ελεύθερους χώρους και παιδότοπους * δεινά = [γεγονότα συνήθ. απρόσμενα, που φέρνουν στον άνθρωπο μεγάλη δυστυχία συμφορές]
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Ροή ειδήσεων

Κυριακή 31 Μαΐου 2015

H πρώτη συνάντηση της Τοπικής Πρωτοβουλίας Μαραθώνα πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 26 Μαΐου 2015 στην Ταβέρνα Τσέλιγκας

   ΕΚΔΗΛΩΣΗ    

Σκοπός της συνάντησης ήταν αφενός η διεύρυνσή της και αφετέρου η ανάλυση των επιχειρημάτων μας στη διεκδίκηση των Γερμανικών πολεμικών αποζημιώσεων, επανορθώσεων, αποπληρωμής του κατοχικού δανείου και επιστροφής των κλεμμένων αρχαιολογικών θησαυρών. 
Μίλησαν ο Αριστομένης Συγγελάκης, μέλος της Σ.Ε. του Εθνικού Συμβουλίου Διεκδίκησης των Οφειλών της Γερμανίας προς την Ελλάδα και της Ένωσης Θυμάτων Ολοκαυτώματος Δήμου Βιάννου και ο Βασίλειος Μπρακατσούλας, δικηγόρος, αντιστασιακός, πρώην βουλευτής της ΕΔΑ και μέλος του Εθνικού Συμβουλίου Διεκδίκησης των Οφειλών της Γερμανίας προς την Ελλάδα. Μεταξύ άλλων παραβρέθηκε ο Παναγιώτης Σιδέρης, υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με τη Ρένα Δούρου και ο Ιερεμίας Προδρόμου, Πρόεδρος του Φιλοζωικού Σωματείου Μαραθώνα «η Κοίτη» κ.ά.