~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Τοπική διαδικτυακή Εφημερίδα * με νέα για την Ανατολή Νέας Μάκρης * συντάκτης Πάνος Σ. Αϊβαλής * τηλ.: 22940 99125 - ώρες 12.00 -14.00 μ.μ. * επικοινωνία email: kepeme@gmail.com * Σελίδες επικοινωνίας των κατοίκων της περιοχής * για μια ανθρώπινη συνοικία των Ονείρων * με ελεύθερους χώρους και παιδότοπους * δεινά = [γεγονότα συνήθ. απρόσμενα, που φέρνουν στον άνθρωπο μεγάλη δυστυχία συμφορές]
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Ροή ειδήσεων

Παρασκευή 21 Αυγούστου 2009

Σε εξέλιξη πυρκαγιά στο Γραμματικό



Σε εξέλιξη βρίσκεται πυρκαγιά που εκδηλώθηκε, στις 21:40 σε δασική έκταση στην περιοχή Σέσι Γραμματικού, στην Αττική. Στην περιοχή επιχειρούν για την κατάσβεση της φωτιάς, 14 οχήματα με 42 πυροσβέστες.

Παρασκευή 21 Αυγούστου 2009 [ 22:03 ] εφημ. "ΤΟ ΒΗΜΑ"



Σε εξέλιξη βρίσκεται πυρκαγιά που εκδηλώθηκε την Παρασκευή, στις 21:40, σε δασική έκταση στο Μαύρο Βουνό, στο δρόμο από Σέσι προς Γραμματικό.
Στην περιοχή επιχειρούν για την κατάσβεση της φωτιάς, 20 οχήματα με 60 πυροσβέστες. Οι ισχυροί άνεμοι καθιστούν δυσκολότερο το έργο της πυροσβεστικής.
Όπως δήλωσε στο ΣΚΑΪ η αντιπρόεδρος της κοινότητας Γραμματικού Μαρία Λέπουρα, η φωτιά πρέπει να αντιμετωπιστεί άμεσα, καθώς κατευθύνεται προς τα σπίτια του Γραμματικού.


*από το: http://www.skai.gr/