~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Τοπική διαδικτυακή Εφημερίδα * με νέα για την Ανατολή Νέας Μάκρης * συντάκτης Πάνος Σ. Αϊβαλής * τηλ.: 22940 99125 - ώρες 12.00 -14.00 μ.μ. * επικοινωνία email: kepeme@gmail.com * Σελίδες επικοινωνίας των κατοίκων της περιοχής * για μια ανθρώπινη συνοικία των Ονείρων * με ελεύθερους χώρους και παιδότοπους * δεινά = [γεγονότα συνήθ. απρόσμενα, που φέρνουν στον άνθρωπο μεγάλη δυστυχία συμφορές]
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Ροή ειδήσεων

Παρασκευή 24 Μαΐου 2013

Εμπρός στο δρόμο που χάραξε ο Γρ. Λαμπράκης για τα ιδανικά της ειρήνης και της κοινωνικής προκοπής






Την Τετάρτη 22 Μαΐου η Νομαρχιακή Επιτροπή της Ανατολικής Αττικής του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ, με αφορμή τη συμπλήρωση εφέτος 50 χρόνων από τη δολοφονία του

Αγωνιστή της Ειρήνης και βουλευτή της Αριστεράς Γρ. Λαμπράκη κατέθεσε στεφάνι στην προτομή του που βρίσκεται στο Πολιτιστικό και Αθλητικό Πάρκο της Ν. Μάκρης (πρώην αμερικ. βάση).


Την εκδήλωση άνοιξε ο συντονιστής της οργάνωσης ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Μαραθώνα, Άγγελος Γκόγκογλου. Στην προσωπικότητα και την προσφορά του Γρ. Λαμπράκη αναφέρθηκαν ο δημοτικός σύμβουλος Μαραθώνα Φώτης Δεληβοριάς και ο Γραμματέας Ανατολικής Αττικής Π. Ροδάκης.
Το στεφάνι κατέθεσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Γιώργος Πάντζας. Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με τήρηση ενός λεπτού σιγή και την υπόσχεση των παραβρισκόμενων να συνεχίσουν το δρόμο που χάραξε ο Γρ. Λαμπράκης για τα ιδανικά της ειρήνης και της κοινωνικής προκοπής.