~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Τοπική διαδικτυακή Εφημερίδα * με νέα για την Ανατολή Νέας Μάκρης * συντάκτης Πάνος Σ. Αϊβαλής * τηλ.: 22940 99125 - ώρες 12.00 -14.00 μ.μ. * επικοινωνία email: kepeme@gmail.com * Σελίδες επικοινωνίας των κατοίκων της περιοχής * για μια ανθρώπινη συνοικία των Ονείρων * με ελεύθερους χώρους και παιδότοπους * δεινά = [γεγονότα συνήθ. απρόσμενα, που φέρνουν στον άνθρωπο μεγάλη δυστυχία συμφορές]
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Ροή ειδήσεων

Σάββατο 29 Μαρτίου 2014

Σάκης Ρουβάς.. ο μυστικός αρραβώνας με τον Ηλία Ψινάκη και τα σκανδαλώδη πάρτυ

Τι άλλο θα ακούσουμε; // Τι άλλο θα ακούσουμε; // Τι άλλο θα ακούσουμε; // Τι άλλο θα ακούσουμε;

Όλα ξεκίνησαν πριν από κάποια χρόνια... αρκετά θα λέγαμε, όταν ο Ηλίας Ψινάκης είδε για πρώτη φορά τον Σάκη Ρουβά σε νυχτερινό μαγαζί της Κέρκυρας και αποφάσισε να τον κάνει φίρμα.. Τα όσα γράφτηκαν μετά.. δεν λέγονται! Το περιοδικό Ciao κάνει μια αναδρομή στην τελειωμένη σχέση των δύο ανδρών αποκαλύπτοντας για όσους δεν το είχαν ακούσει ή θυμίζοντας σε όσους το είχαν, το περιστατικό αρραβώνα και γάμου για το δίδυμο με κουμπάρα την Ζωή Λάσκαρη..

Submitted by Σοφία Παπαχρήστου Δευ, 24/03/2014
SHOWBIZ



Με ποιες διάσημες έχει φαντασίωση να πάει ο Ζαφείρης απ' τη Sirina; Ένα βράδυ, μετά την ολιγόλεπτη εμφάνισή του στο «Show Center», ο Ηλίας Ψινάκης και η Ζωή Λάσκαρη τον περίμεναν να τελειώσει για να πάνε όλοι σε ένα πάρτι. Στη διαδρομή, όμως, τράκαραν. Σοβαρά τραυματισμένος ο Ηλίας (είχε σπάσει και τα δύο του πόδια) αναγκάστηκε να μείνει για μεγάλο χρονικό διάστημα κλινήρης. Ο Σάκης βρισκόταν κάθε μέρα στο σπίτι του για να τον περιποιείται. Εκείνο το διάστημα ισχυροποιήθηκε η φιλία τους και έγιναν αχώριστοι. 
Μόλις στάθηκε στα πόδια του ο Ηλίας, πήρε με σοβαρότητα την κατάσταση στα χέρια του και για πρώτη φορά ανέλαβε χρέη «κανονικού» μάνατζερ. «Τα φώτα της δημοσιότητας είναι σαν τους έρωτες, όσο τα αποφεύγεις τόσο σε κυνηγούν»... Ο Ψινάκης ακολουθεί αυτό σαν μότο και το ίδιο λέει στον Σάκη. Τα έντυπα στην Ελλάδα έγραφαν: «Ρουβάς-Ψινάκης, μυστικός γάμος στην Ολλανδία. Παντρεύτηκαν στο εξωτερικό με κουμπάρα τη Ζωή Λάσκαρη». Κανένας από τους δύο δεν τολμούσε να κυκλοφορήσει δημόσια. 
Ο Σάκης γύρισε και είπε στον Ηλία: «Τι σε νοιάζει; Εσύ δεν έλεγες ότι το μόνο που σε ενδιαφέρει είναι να γράφεται σωστά το όνομα σου;». 
Ο Ανδρέας Παπανδρέου συμβούλευσε τον Ηλία Ψινάκη και του είπε: «Ένα σκάνδαλο καλύπτεται μόνο με ένα ακόμα μεγαλύτερο». […] 
Το καλοκαίρι του 2001 το όνομα του Βρίσκεται ακόμα μία φορά στο επίκεντρο όταν ειπώθηκε ότι βρισκόταν στο κότερο του ψυχιάτρου Πέτρου Λυμπέρη, ο οποίος συνελήφθη για κατοχή ναρκωτικών. Ο πλοίαρχος έλεγε πως στη θαλαμηγό ήταν ο Σάκης ΡουΒάς, ο Κώστας Χαριτοδιπλωμένος, ο Ηλίας Ψινάκης και ο Λάκης Λαζόπουλος. Η υπόθεση πήρε μεγάλες διαστάσεις και τα πρωτοσέλιδα οργίαζαν... 
Αλλά η συνέχεια «πνίγεται» και το θέμα τελειώνει απότομα χωρίς να το πάρει χαμπάρι κανείς, ενώ ακολουθεί μια σειρά από σκιτσάκια και μπλουζάκια που κυκλοφορούν στη Μύκονο, διακωμωδώντας την κατάσταση, με τυπωμένη επάνω περιπαικτικά τη φράση: «Ήμουν και εγώ στο κότερο». Και τώρα πλέον, ο ίδιος οικογενειάρχης, χωρίς να πει τίποτα με λέξεις, κατάφερε να κλείσει τα στόματα όλων αυτών που του έριχναν λάσπη τόσα χρόνια με φήμες και δήθεν σκάνδαλα, με την γυναίκα του και τα τρία πανέμορφα παιδάκια του που συμπλήρωσαν την ευτυχία τους.