~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Τοπική διαδικτυακή Εφημερίδα * με νέα για την Ανατολή Νέας Μάκρης * συντάκτης Πάνος Σ. Αϊβαλής * τηλ.: 22940 99125 - ώρες 12.00 -14.00 μ.μ. * επικοινωνία email: kepeme@gmail.com * Σελίδες επικοινωνίας των κατοίκων της περιοχής * για μια ανθρώπινη συνοικία των Ονείρων * με ελεύθερους χώρους και παιδότοπους * δεινά = [γεγονότα συνήθ. απρόσμενα, που φέρνουν στον άνθρωπο μεγάλη δυστυχία συμφορές]
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Ροή ειδήσεων

Δευτέρα 25 Ιουνίου 2012

Θα κολυμπήσει από τη Ραφήνα μέχρι την Κάρυστο !




Στερεά Ελλάδα Θα κολυμπήσει από τη Ραφήνα μέχρι την Κάρυστο !

Την Τρίτη 26/06/2012 θα πραγματοποιήσει την επιθυμία της να κολυμπήσει από τη Ραφήνα μέχρι την Κάρυστο η κα. Σοφία Ψιλόλιγνου, η οποία κατάγεται από την Κάρυστο.  


Η κα Ψιλόλιγνου είναι πρώην αθλήτρια του Ολυμπιακού Πειραιώς και έχει συμμετάσχει στις εθνικές ομάδες νεανίδων και γυναικών, έχοντας μάλιστα να επιδείξει αρκετά σπουδαία επιτεύγματα. Έχει συμμετάσχει σε περισσότερους από 50 αγώνες μαραθώνιας κολύμβησης, με σημαντικότερους εκείνους του διάπλου Ντόβερ – Καλαί (στενό της Μάγχης), καθώς και τη διάσχιση του Γιβραλτάρ, που χωρίζει την Ευρώπη από την Αφρική.



Ο Δήμος Καρύστου θα παράσχει ό, τι βοήθεια προκύψει προκειμένου να πραγματοποιηθεί με επιτυχία το σπουδαίο αυτό εγχείρημα. Η κα. Ψιλόλιγνου θα ξεκινήσει την Τρίτη 26 Ιουνίου 2012 και ώρα 9:30 μ.μ. από το λιμάνι της Ραφήνας, συνοδεία ιστιοφόρου και αναμένεται στην Κάρυστο την Τετάρτη το πρωί.