~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Τοπική διαδικτυακή Εφημερίδα * με νέα για την Ανατολή Νέας Μάκρης * συντάκτης Πάνος Σ. Αϊβαλής * τηλ.: 22940 99125 - ώρες 12.00 -14.00 μ.μ. * επικοινωνία email: kepeme@gmail.com * Σελίδες επικοινωνίας των κατοίκων της περιοχής * για μια ανθρώπινη συνοικία των Ονείρων * με ελεύθερους χώρους και παιδότοπους * δεινά = [γεγονότα συνήθ. απρόσμενα, που φέρνουν στον άνθρωπο μεγάλη δυστυχία συμφορές]
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Ροή ειδήσεων

Παρασκευή 14 Αυγούστου 2009

Μνημόσυνο για τα θύματα της αεροπορικής τραγωδίας του «Ήλιος» στο Γραμματικό



Τέσσερα χρόνια μετά... στο Γραμματικό

Λευκωσία:
Μνημόσυνο για τα 121 θύματα της αεροπορικής τραγωδίας του 2005 με τη συντριβή του αεροσκάφους της εταιρείας «Ήλιος» τελέστηκε στη Μονή Αγίας Θέκλας.
Η βουλευτής του ΔΗΣΥ Στέλλα Κυριακίδου κάλεσε τους γονείς, τα παιδιά και τα αδέλφια των θυμάτων να μην ξεχνούν ποτέ ότι οι δικές τους προσπάθειες για δικαίωση αφορούν όλους.
Τέσσερα χρόνια μετά, τόνισε η κ. Κυριακίδου, «ο κύκλος που αφορά την έρευνα και τη δικαίωση πρέπει να κλείσει, όχι για να ξεχάσουμε, αλλά για να μπορούμε να πενθήσουμε, έχοντας κερδίσει αυτό το στόχο και οι ψυχές να ησυχάσουν».
Συγγενείς των θυμάτων διαμαρτυρήθηκαν, επειδή στο μνημόσυνο εκτός από την βουλευτή του ΔΗΣΥ δεν παρέστη κανένας άλλος εκπρόσωπος της Πολιτείας.

*από την εφημ. "ΤΟ ΒΗΜΑ" Παρασκευή 14 Αυγούστου 2009 [ 14:23 ]