~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Τοπική διαδικτυακή Εφημερίδα * με νέα για την Ανατολή Νέας Μάκρης * συντάκτης Πάνος Σ. Αϊβαλής * τηλ.: 22940 99125 - ώρες 12.00 -14.00 μ.μ. * επικοινωνία email: kepeme@gmail.com * Σελίδες επικοινωνίας των κατοίκων της περιοχής * για μια ανθρώπινη συνοικία των Ονείρων * με ελεύθερους χώρους και παιδότοπους * δεινά = [γεγονότα συνήθ. απρόσμενα, που φέρνουν στον άνθρωπο μεγάλη δυστυχία συμφορές]
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Ροή ειδήσεων

Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2012

Το γλωσσικό ιδίωμα της Σύλλης



Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Συλλαίων σας προσκαλεί το Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2012, ώρα 18:30 στο μεγάλο αμφιθέατρο του Βυζαντινού Μουσείου Θεσσαλονίκης (Λεωφόρος Στρατού 2, όπισθεν της κεντρικής εισόδου).
Θα ομιλήσει ο κ. Παύλος Αλμπανούδης (διδάκτωρ Α.Π.Θ. – γλωσσολόγος) με θέμα: Το γλωσσικό ιδίωμα της Σύλλης. Η εκδήλωση είναι αφιερωμένη στη μνήμη του Μιχάλη Χριστοφορίδη και θα γίνουν ενδιαφέρουσες ανακοινώσεις για τη Σύλλη, τον ανακαινιζόμενο ναό του Αρχαγγέλου Μιχαήλ καθώς και την προγραμματιζόμενη θεία λειτουργία με προεξάρχοντα την Α.Θ.Π. τον Πατριάρχη Κωνσταντινουπόλεως κ.κ. Βαρθολομαίο.
Η παρουσία σας θα είναι τιμή και χαρά για μας.
Ο πρόεδρος
Τάκης Α. Σαλκιτζόγλου
Η Γεν. Γραμματέας
Μαίρη Μαμελετζή-Καλογιάννη