~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Τοπική διαδικτυακή Εφημερίδα * με νέα για την Ανατολή Νέας Μάκρης * συντάκτης Πάνος Σ. Αϊβαλής * τηλ.: 22940 99125 - ώρες 12.00 -14.00 μ.μ. * επικοινωνία email: kepeme@gmail.com * Σελίδες επικοινωνίας των κατοίκων της περιοχής * για μια ανθρώπινη συνοικία των Ονείρων * με ελεύθερους χώρους και παιδότοπους * δεινά = [γεγονότα συνήθ. απρόσμενα, που φέρνουν στον άνθρωπο μεγάλη δυστυχία συμφορές]
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Ροή ειδήσεων

Πέμπτη 16 Ιουλίου 2015

Tο δίδυμο των ένοπλων ληστών που στοχεύει σε βενζινάδικα, λήστεψε δύο πρατήρια επί της λεωφ. Μαραθώνος στο ύψος της Νέας Μάκρης

Ξαναχτύπησε το δίδυμο-αστραπή

pratiria_venzini.jpg

Σπείρα ένοπλων που στοχεύει σε βενζινάδικα | EUROKINISSI

Συντάκτης: Μάνος Τσαλδάρης*


Χτύπησε ξανά χθες τα ξημερώματα το δίδυμο των ένοπλων ληστών που στοχεύει σε βενζινάδικα. Μέσα σ' ένα τέταρτο λήστεψε δύο πρατήρια επί της λεωφόρου Μαραθώνος και άρπαξε 500 ευρώ.
Η πρώτη επίθεση σημειώθηκε στις 2.10 το πρωί σε ένα πρατήριο υγρών καυσίμων που βρίσκεται στο 31ο χιλιόμετρο στο ύψος της Νέας Μάκρης, από το οποίο και άρπαξαν 400 ευρώ, ενώ η δεύτερη στις 2.25 στο 17ο χιλιόμετρο στην Παλλήνη, όπου πήραν από τον 48χρονο Ινδό υπάλληλο 100 ευρώ.
Υπενθυμίζεται ότι το δίδυμο των ληστών τα ξημερώματα της Κυριακής είχε ληστέψει συνολικά τέσσερα πρατήρια υγρών καυσίμων σε διάστημα είκοσι λεπτών σε Αγία Παρασκευή, Χολαργό και Χαλάνδρι και είχε αποσπάσει συνολικά 1.150 ευρώ. Οι ανωτέρω, όμως, ληστείες δεν ήταν οι μόνες που καταγράφηκαν στο Λεκανοπέδιο.
Μία ακόμη σημειώθηκε στις 12.35 το μεσημέρι στο υποκατάστημα των ΕΛ.ΤΑ. στην οδό Κορυτσάς 8 στην Αγία Παρασκευή, όπου ένα άτομο με την απειλή όπλου πήρε τα χρήματα από το ταμείο και εξαφανίστηκε με συνεργό του ο οποίος τον περίμενε απ’ έξω με μοτοσικλέτα, ενώ μετά τα μεσάνυχτα, προχθές, δυο νεαροί εισέβαλαν σε κατάστημα εστίασης 36χρονης στο Μενίδι και άρπαξαν τις εισπράξεις.
Λίγο αργότερα οι αστυνομικοί της άμεσης Δράσης κατάφεραν να συλλάβουν τον έναν από τους δύο - έναν 21χρονο.