~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Τοπική διαδικτυακή Εφημερίδα * με νέα για την Ανατολή Νέας Μάκρης * συντάκτης Πάνος Σ. Αϊβαλής * τηλ.: 22940 99125 - ώρες 12.00 -14.00 μ.μ. * επικοινωνία email: kepeme@gmail.com * Σελίδες επικοινωνίας των κατοίκων της περιοχής * για μια ανθρώπινη συνοικία των Ονείρων * με ελεύθερους χώρους και παιδότοπους * δεινά = [γεγονότα συνήθ. απρόσμενα, που φέρνουν στον άνθρωπο μεγάλη δυστυχία συμφορές]
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Ροή ειδήσεων

Κυριακή 29 Ιουλίου 2018

ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΠΥΡΚΑΓΙΑΣ στο Σέσι Γραμματικού αλλά και στην Ανατολή της Νέας Μάκρης

Οδυσσέας Γεωργαντάς
ΣΥΛΛΟΓΟΣ  ΣΕΣΙ    "Ο ΠΑΝ"


Προς: την υπηρεσία καθαριότητας Δήμου Μαραθώνα
Τμήμα συλλογής κλαδεμάτων
Κοινοποίηση: Πυροσβεστική Υπηρεσία Μαραθώνα
Θέμα: ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΠΥΡΚΑΓΙΑΣ 

Σας ενημερώνουμε ότι όπως σας έχουμε επανειλημμένα ειδοποιήσει και προφορικά στο Σέσι Γραμματικού υπάρχουν σωροί κλαδεμάτων και ξερόκλαδων τόσο στην περιοχή κοντά στην πηγή όσο και στην παραλία δίπλα σε κάδους απορριμμάτων. Παρακαλούμε για την συλλογή τους το συντομότερο δυνατό.
Επίσης, κατά μήκος του δρόμου Γραμματικό - Σέσι, τα δεντράκια, οι θάμνοι και τα ξερόχορτα έχουν φουντώσει, αυξάνοντας έτσι τον κίνδυνο πυρκαγιάς. 
Τέλος σας πληροφορούμε ότι πολλοί ιδιοκτήτες δεν έχουν καθαρίσει τα κτήματά τους, ως όφειλαν σύμφωνα με το νόμο και παρακαλούμε για τις δικές σας ενέργειες.

~~~~~~~~~~~

* Την ίδια εικόνα συναντάμε και στις γειτονιές της Ανατολής της Νέας Μάκρης παντού υπάρχουν μικρές βραδυφλεγείς βόμβες από μαζεμένους λόφους κομμένα αμάζευτα κλαδιά. Οι υπηρεσίες καθαριότητας του δήμου μάλλον δεν κάνουν καλά την δουλειά τους. Ας μεριμνήσουν οι δικοί μας δημοτικοί και διαμερισματικοί σύμβουλοι να καθαρίσουν τα αμάζευτα κλαδιά ως οφείλουν για την ασφάλεια των συμπολιτών μας.
Πάνος Αϊβαλής
κάτοικος Ανατολής