~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Τοπική διαδικτυακή Εφημερίδα * με νέα για την Ανατολή Νέας Μάκρης * συντάκτης Πάνος Σ. Αϊβαλής * τηλ.: 22940 99125 - ώρες 12.00 -14.00 μ.μ. * επικοινωνία email: kepeme@gmail.com * Σελίδες επικοινωνίας των κατοίκων της περιοχής * για μια ανθρώπινη συνοικία των Ονείρων * με ελεύθερους χώρους και παιδότοπους * δεινά = [γεγονότα συνήθ. απρόσμενα, που φέρνουν στον άνθρωπο μεγάλη δυστυχία συμφορές]
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Ροή ειδήσεων

Σάββατο 28 Απριλίου 2018

"ΣΥΝΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ" - Ετήσια Γενική Συνέλευση, την Κυριακή 29 Απριλίου 2018 στις 11 το πρωί

Sokratis Zabetoglou

Συνδημιουργία, αστικός καταναλωτικός συνεταιρισμός Μαραθώνα


ΜΑΖΙ ή ΧΩΡΙΑ ;;;
Με δεύτερη θέση πλήρους απασχόλησης και με διαρκώς αυξανόμενο κύκλο εργασιών ο Μη Κερδοσκοπικός Αστικός Καταναλωτικός Συνεταιρισμός  ΣΥΝΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ μοιάζει να είναι μπροστά σε μία λεωφόρο ταχείας κυκλοφορίας που το μόνο που μπορεί να κάνει, είναι να πατήσει γκάζι ...Και όμως σε αυτήν την αθώα και σχεδόν προβλέψιμη σκέψη κρύβεται και ο κίνδυνος!
Ένα χρόνο και κάτι μετά την ανάδειξη νέου Δ.Σ. στη ΣΥΝΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ οι προκλήσεις είναι ακόμη όλες ανοιχτές, αναπάντητες στην πράξη , αιωρούμενες, με εμάς άλλοτε να υπνωτιζόμαστε και άλλοτε να ακροβατούμε στα μεγάλα που μας περιμένουν μπροστά... Έτοιμους, ολόκληρους, συνειδητούς!
Σε μια κοινωνία που καταρρέει είναι καιρός ....