~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Τοπική διαδικτυακή Εφημερίδα * με νέα για την Ανατολή Νέας Μάκρης * συντάκτης Πάνος Σ. Αϊβαλής * τηλ.: 22940 99125 - ώρες 12.00 -14.00 μ.μ. * επικοινωνία email: kepeme@gmail.com * Σελίδες επικοινωνίας των κατοίκων της περιοχής * για μια ανθρώπινη συνοικία των Ονείρων * με ελεύθερους χώρους και παιδότοπους * δεινά = [γεγονότα συνήθ. απρόσμενα, που φέρνουν στον άνθρωπο μεγάλη δυστυχία συμφορές]
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Ροή ειδήσεων

Πέμπτη 19 Φεβρουαρίου 2009

Φόρουμ κατάθεσης επικινδύνων σημείων, των οδικών αξόνων της Ανατολικής Αττικής

Το δίκτυο Ανατολικής Αττικής, πήρε την πρωτοβουλία να δημιουργήσει μέσα στο φόρουμ του, ένα χώρο κατάθεσης επικινδύνων σημείων, των οδικών αξόνων της Αν. Αττικής.
ΔΡΑΣΗ ΟΔΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ
ονομάζεται αυτή η πρωτοβουλία μας.

Η συμμετοχή σας σ’ αυτή, η προβολή της από τα άλλα εναλλακτικά μέσα καθώς και κάθε ενέργεια που αποβαίνει θετική στην προσπάθεια, μας είναι ιδιαίτερα χρήσιμη.Επιλέξαμε αυτή την δράση, για πολλούς λόγους.
Πρώτον, είναι η προστασία μας, μαθαίνοντας από άλλο μέλος μας που έχει καταγράψει στο φόρουμ μας, επικίνδυνα σημεία που πρέπει να προσέχουμε επισκεπτόμενοι κάποιο άγνωστο για εμάς, σημείο αυτού του τόπου.Δεύτερο, μαθαίνουμε καλύτερα τους δρόμους και τις διαδρομές του τόπου μας, παρακολουθώντας την πορεία της δράσης.
Τρίτων, δεν θα μπορεί να μας πουν οι φορείς, ότι αγνοούμε την κακή και επικίνδυνη κατάσταση τους, ενώ ταυτόχρονα αναδεικνύουμε το όλο πρόβλημα.Και πολλά άλλα που μπορούν να προκύψουν στην πορεία.
ΣΑΣ ΚΑΛΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΔΩΣΕΤΕ ΕΝΕΡΓΑ ΠΑΡΟΝ και σ’ αυτή την 1η ΔΡΑΣΗ ΜΑΣ
Εκ της Διαχείρισης του Δικτύου.
http://www.an-attiki.gr/ & http://www.an-attiki.gr/smf/