~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Τοπική διαδικτυακή Εφημερίδα * με νέα για την Ανατολή Νέας Μάκρης * συντάκτης Πάνος Σ. Αϊβαλής * τηλ.: 22940 99125 - ώρες 12.00 -14.00 μ.μ. * επικοινωνία email: kepeme@gmail.com * Σελίδες επικοινωνίας των κατοίκων της περιοχής * για μια ανθρώπινη συνοικία των Ονείρων * με ελεύθερους χώρους και παιδότοπους * δεινά = [γεγονότα συνήθ. απρόσμενα, που φέρνουν στον άνθρωπο μεγάλη δυστυχία συμφορές]
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Ροή ειδήσεων

Τρίτη 4 Νοεμβρίου 2008

Η Αννα Δούρου, δημοτική σύμβουλος Νέας Πεντέλης

«Μόνο 53.000 ευρώ

το χρέος στην ΕΥΔΑΠ»


«Μοναδικό χρέος του δήμου μας προς την ΕΥΔΑΠ είναι το ποσό των 53.000 ευρώ», διαβεβαιώνει η Αννα Δούρου, δημοτική σύμβουλος Νέας Πεντέλης. Σε επιστολή της προς την «Ε», με αφορμή το χθεσινό δημοσίευμα για τα «φέσια» των δήμων της Αττικής για καταναλώσεις νερού, μας εξηγεί πως το χρέος αυτό προέρχεται από το έργο «Αποχέτευση παραρεμάτιων περιοχών Αγίου Σίλα» (αριθ. μελέτης 13/05).
«Αυτά τα χρήματα εισπράττονται στον δήμο από τους δημότες, ανάλογα με τις συνδέσεις αγωγών ακαθάρτων που γίνονται σταδιακά. Και στη συνέχεια τα χρήματα αποδίδονται στην ΕΥΔΑΠ», επισημαίνει και προσθέτει: «Αναφέρετε τον δήμο μας με χρέος 81.270,23 ευρώ και απ' τα γραφόμενα στο άρθρο σας βγαίνει το συμπέρασμα στον αναγνώστη ότι ο δήμος μας δεν πληρώνει τους λογαριασμούς του!
Μια εικόνα λανθασμένη και η οποία εκθέτει τον δήμο φυσικά».
*από την ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ - 04/11/2008