~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Τοπική διαδικτυακή Εφημερίδα * με νέα για την Ανατολή Νέας Μάκρης * συντάκτης Πάνος Σ. Αϊβαλής * τηλ.: 22940 99125 - ώρες 12.00 -14.00 μ.μ. * επικοινωνία email: kepeme@gmail.com * Σελίδες επικοινωνίας των κατοίκων της περιοχής * για μια ανθρώπινη συνοικία των Ονείρων * με ελεύθερους χώρους και παιδότοπους * δεινά = [γεγονότα συνήθ. απρόσμενα, που φέρνουν στον άνθρωπο μεγάλη δυστυχία συμφορές]
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Ροή ειδήσεων

Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2012

Δασαμάρι S.O.S.: Πρόσκληση για 2η συλλογή σπόρων βελανιδιάς


 Ανατολική Αττική News  



Το Σάββατο 12 Νοεμβρίου θα επισκεφτούμε ένα ωραίο βελανιδοδάσος της Βορειοανατολικής Αττικής για να συλλέξουμε βελανίδια. Με αυτή τη δράση θα συγκεντρώσουμε μια ικανοποιητική ποσότητα σπόρων βελανιδιών που θα χρησιμοποιηθούν για τις σποροφυτεύσεις του φετινού χειμώνα στις καμένες δασικές εκτάσεις της περιοχής μας. Η δράση θα γίνει σε συνεργασία με την Association Pelops.
Η πρώτη συλλογή βελανιδιών έγινε στο Καλέντζι, πριν 3 εβδομάδες, με αποτέλεσμα μια μικρή συγκομιδή η οποία βρίσκεται ήδη στη φάση προβλάστησης σε περλίτη.
ο ραντεβού για τη συνάντηση του ερχόμενου Σαββάτου θα γίνει μπροστά στο φούρνο Βενέτη, στη Νέα Ερυθραία(Τατοΐου 110), στις 11:00. Από εκεί, θα πάμε μαζί προς το λόφο με τις ήμερες βελανιδιές, που ανακάλυψε η φίλη της βελανιδιάς, Ίρις Θεοδωρίδου. Μετά τη συλλογή προβλέπεται πικ-νικ στην κορυφή του λόφου, με θέα προς τη λίμνη του Μαραθώνα.
Εναλλακτικά, μπορείτε να τηλεφωνήσετε στο             6974120585       για να κανονίσουμε το ραντεβού της συνάντησης στο Πικέρμι.
Υγ. Αν δεν μπορέσετε να έρθετε στη συλλογή, μπορείτε να δείτε ένα καταπληκτικό βίντεο που θα αναρτήσουμε την ίδια ώρα (11:00) στο ιστολόγιο.

038 036 037
φωτογραφίες από την εκδρομή της Κυριακής 16/10
http://dasamarisos.blogspot.com/2011/11/2.html#ixzz1d9Nnoodl