~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Τοπική διαδικτυακή Εφημερίδα * με νέα για την Ανατολή Νέας Μάκρης * συντάκτης Πάνος Σ. Αϊβαλής * τηλ.: 22940 99125 - ώρες 12.00 -14.00 μ.μ. * επικοινωνία email: kepeme@gmail.com * Σελίδες επικοινωνίας των κατοίκων της περιοχής * για μια ανθρώπινη συνοικία των Ονείρων * με ελεύθερους χώρους και παιδότοπους * δεινά = [γεγονότα συνήθ. απρόσμενα, που φέρνουν στον άνθρωπο μεγάλη δυστυχία συμφορές]
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Ροή ειδήσεων

Τετάρτη 9 Μαΐου 2018

31/8/2018: Ωρα μηδέν για το Γραμματικό και την ΒΑ Αττική;;;

Πάνος Αϊβαλής
ΝΕΑ ΜΑΚΡΗ

Κυρίες και Κύριοι της Περιφέρειας Αττικής, 
σας στηρίξαμε ως πολίτες και κάτοικοι του ιστορικού Δήμου Μαραθώνα και δεσμευτήκατε απέναντί μας να σταματήσει κάθε περαιτέρω κίνηση της εγκληματικής αυτής κατασκευής των ΧΥΤΑ σε μια περιοχή παρθένα, που κατά το θέρος ο κόσμος απολαμβάνει τα θαλάσσια μπάνια του στον Σχοινιά, Σέσσι, Δικαστικά, Ζούμπερι, Νέα Μάκρη, Μαραθώνα κ.ά.. 
Ιστορική περιοχή, αγροτική με αγροτικά προϊόντα που ταΐζει με οπωροκηπευτικά καθημερινά όλο το λεκανοπέδιο της Αθήνας, με την Λίμνη του Μαραθώνα που ξεδιψά σχεδόν όλη την Αττική. 
Για όλους αυτούς τους λόγους -και πάνω από όλα για την υγεία των ανθρώπων και όχι για το κέρδος των εταιρειών- απαιτούμε ως ενεργοί πολίτες του Μαραθώνα, εδώ και τώρα, να σταματήσει αυτό το έγκλημα που πάτε να διαπράξετε. 
Κυρίες και Κύριοι της Περιφέρειας Αττικής να ξέρετε ότι θα μας βρείτε απέναντι σας στον Αγώνα μας να προστατέψουμε το περιβάλλον και την υγεία των παιδιών μας.
 
Ο Οδυσσέας Γεωργαντάς τροποποίησε ένα έγγραφο στην ομάδα: ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΕΣΙ "Ο ΠΑΝ".
Περαίωση του έργου ΧΥΤΑ έως τις 31.08.2018 (συμπεριλαμβανομένης της δοκιμαστικής λειτουργίας)
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ 15/11/2017