~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Τοπική διαδικτυακή Εφημερίδα * με νέα για την Ανατολή Νέας Μάκρης * συντάκτης Πάνος Σ. Αϊβαλής * τηλ.: 22940 99125 - ώρες 12.00 -14.00 μ.μ. * επικοινωνία email: kepeme@gmail.com * Σελίδες επικοινωνίας των κατοίκων της περιοχής * για μια ανθρώπινη συνοικία των Ονείρων * με ελεύθερους χώρους και παιδότοπους * δεινά = [γεγονότα συνήθ. απρόσμενα, που φέρνουν στον άνθρωπο μεγάλη δυστυχία συμφορές]
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Ροή ειδήσεων

Δευτέρα 26 Μαΐου 2014

ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΝΤΖΑΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΣΥ.ΡΙΖ.Α.: Η ιστορική νίκη του ΣΥΡΙΖΑ ξεπερνά τα σύνορα της Ελλάδας και γίνεται σύμβολο ελπίδας για όλους τους δημοκρατικούς πολίτες της Ευρώπης.

    ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ!      


Η ιστορική νίκη του ΣΥΡΙΖΑ ξεπερνά τα σύνορα της Ελλάδας και γίνεται σύμβολο ελπίδας για όλους τους δημοκρατικούς πολίτες της Ευρώπης.
Συγχαρητήρια σε όλους τους Έλληνες που δεν τρομοκρατήθηκαν από τα φοβικά διλήμματα.
Συγχαρητήρια στο λαό μας που με την ψήφο του αντιστάθηκε στη λυσσαλέα επίθεση που εξαπέλυσε η πλειοψηφία των ΜΜΕ, των καναλιών, εφημερίδων και δημοσιογράφων – παπαγάλων. Αυτών που χρόνια τώρα στήριξαν τα μνημόνια, τη Μέρκελ, το Σόιμπλε, το Σαμαρά και το Βενιζέλο. Το σάπιο κατεστημένο της διαφθοράς και της διαπλοκής που χρεοκόπησε, πτώχευσε και κατάκλεψε την Ελλάδα.

Τώρα όλοι αυτοί, θα αρχίσουν να τρώνε ο ένας τον άλλο.

Το μήνυμα του λαού μας είναι ξεκάθαρο.

      Δεν πάει άλλο! Να φύγετε!    



ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΝΤΖΑΣ
ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
Δ/νση: Βασ. Σοφίας 2, Μέγαρο Βουλής των Ελλήνων 10021, Αθήνα
Τηλ2103708387Fax2103708391