~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Τοπική διαδικτυακή Εφημερίδα * με νέα για την Ανατολή Νέας Μάκρης * συντάκτης Πάνος Σ. Αϊβαλής * τηλ.: 22940 99125 - ώρες 12.00 -14.00 μ.μ. * επικοινωνία email: kepeme@gmail.com * Σελίδες επικοινωνίας των κατοίκων της περιοχής * για μια ανθρώπινη συνοικία των Ονείρων * με ελεύθερους χώρους και παιδότοπους * δεινά = [γεγονότα συνήθ. απρόσμενα, που φέρνουν στον άνθρωπο μεγάλη δυστυχία συμφορές]
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Ροή ειδήσεων

Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2013

Ενημέρωση για την ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΑΝΤΑΛΛΑΓΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ "ΜΠΡΕΞΙΖΑ"


ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΑΝΤΑΛΛΑΓΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΜΠΡΕΞΙΖΑ

Η επόμενη και τέταρτη κατά σειρά Γενική Συνέλευση της "Μπρεξίζα", έχει ορισθεί για την Κυριακή 27 Ιανουαρίου στις 5:00 μ.μ, στο Δημαρχείο της Νέας Μάκρης.

Τα θέματα που προτείνουν οι ομάδες να συζητηθουν είναι:
1. Η διοργάνωση ανταλλακτικού παζαριού αποκλειστικά σε Μάραθα, στο Λαογραφικό Μουσείο της Νέας Μάκρης, το προτελευταίο Σαββατοκύριακο των Αποκριών και η δημιουργία ομάδας εργασίας που θα αναλάβει όλες τις απαραίτητες προετοιμασίες της συγκεκριμένης εκδήλωσης.
2. Απόφαση του ποσού σε Μάραθα που θα διατεθεί αποκαλειστικά για να καλυφθούν οι λειτουργικές ανάγκες του παζαριού από το σύστημα.
3. Προτάσεις από την τεχνική ομάδα σχετικά με την οικονομική και τεχνική υποστήριξη του κεντρικού server του συστήματος συναλλαγών.
4. Συμμετοχή της κοινότητας "Μπρεξίζα" στο πρόγραμμα καθαρισμού διαφόρων περιοχών της Ελλάδας "Lets do it Greece", που θα γίνει Πανελλαδικά την 24 Απριλίου 2013.
5. Η ενεργοποίηση του λογαριασμού της "Ομάδας Αλληλεγγύης" της Μπρεξίζα σε Μάραθα, για την οικονομική κάλυψη διαφόρων δράσεων της.
6. Υπενθύμιση των ενημερωτικών σεμιναρίων σχετικά με την κοινότητα της "Μπρεξίζα" από την Οικονομική Ομάδα.
7. Προτάσεις για την μόνιμη περιποίηση και τον καθαρισμό της περιοχής στο δασάκι της Κεφαλληνίας και την παραλία της Μπρεξίζα και τοποθέτηση ξύλινου περιπτέρου σε συνεργασία με το Δήμο, με σκοπό την ενημέρωση των διερχομένων.
8. Προτάσεις για τη διάθεση παιδικών ρούχων, παπουτσιών, παιχνιδιών κλπ, που έχει παραχωρήσει το Αναρρωτήριο Πεντέλης στην Ομάδα Αλληλεγγύης της "Μπρεξίζα".
9. Δημιουργία Κοινωνικού Ιατρείου της "Μπρεξίζα"
Πρόταση από την Ομάδα Βιοψυχοκοινωνικής υγείας για την έγκριση της δημιουργίας κοινωνικού ιατρείου, όπου θα καλύπτει όσους είναι εγεγραμένοι στο σύστημα με ένα αντίτιμο σε μάραθα αλλά και εθελοντικά, για τις ανάγκες πρώτων βοηθειών στο γήπεδο Μαραθώνα.
Για να πραγματοποιηθεί αυτό πρέπει να γίνει:
α. Προσέγκιση των ιατρών και των νοσηλευτών της περιοχής, για να ενταχθούν στο σύστημα της "Μπρεξίζα" και να μπορούν να λειτουργίσουν το ιατρείο με αντίτιμο σε μάραθα.
β. Προσέγκιση αρμοδίων και συλλόγων για χώρο στέγασης στο γήπεδο Μαραθώνα.
Υπενθυμίζουμε ότι εγγεγραμμένα μέλη με δικαίωμα ψήφου στη συνέλευση θεωρούνται μόνο όσοι/όσες έχουν εγκριθεί και ενεργοποιηθεί στο πρόγραμμα. Παρακαλούμε όσοι/όσες δεν έχετε ενεργοποιηθεί να προσκομίσετε τη φωτοτυπία της ταυτότητάς σας στα συνεργαζόμενα καταστήματα πριν το Σάββατο ώστε να ενεργοποιηθείτε.

Σας περιμένουμε!