~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Τοπική διαδικτυακή Εφημερίδα * με νέα για την Ανατολή Νέας Μάκρης * συντάκτης Πάνος Σ. Αϊβαλής * τηλ.: 22940 99125 - ώρες 12.00 -14.00 μ.μ. * επικοινωνία email: kepeme@gmail.com * Σελίδες επικοινωνίας των κατοίκων της περιοχής * για μια ανθρώπινη συνοικία των Ονείρων * με ελεύθερους χώρους και παιδότοπους * δεινά = [γεγονότα συνήθ. απρόσμενα, που φέρνουν στον άνθρωπο μεγάλη δυστυχία συμφορές]
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Ροή ειδήσεων

Δευτέρα 3 Ιουνίου 2013

Επαναφορά της 24ωρης καθημερινής λειτουργίας του Κέντρου Υγείας Ν. Μάκρης

Επιτροπή Αναβάθμισης
Κέντρου Υγείας Ν. Μάκρης
6976754182




ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Eπιτροπή μας ορίστηκε στη συνάντηση που έγινε με πρωτοβουλία 14 συλλόγων στις 25/4/2013 συνεχίζοντας τις προσπάθειες αναβάθμισης του ΚΥΝΜ . Το Δημοτικό Συμβούλιο στις 29-4-13 αποδέχτηκε το ψήφισμα της συγκέντρωσης μας και όρισε ευρεία εκπροσώπησή του στην επιτροπή μας.
Απαίτησή μας είναι: 
- Επαναφορά της 24ωρης καθημερινής λειτουργίας του Κέντρου Υγείας Ν. Μάκρης
- Στελέχωσή του με προσωπικό πλήρους και αποκλειστικής απασχόλησης στα πλαίσια του ΕΣΥ σύμφωνα με τον κανονισμό του
- Δωρεάν παροχή υπηρεσιών σε όσους το έχουν ανάγκη χωρίς διακρίσεις και αποκλεισμούς.
- Αναβάθμιση της λειτουργίας του ώστε να καλύπτονται όλες οι αρμοδιότητές του, όπως ορίζονται από το νόμο.

Προ 20μέρου ορίστηκε συνάντησή μας με τον Υποπεριφερειάρχη Υγείας κ. Ζώτο Σωτήριο, για τις 29-5-13. Όμως 28-5-13 την ανέβαλε (ενώ ήρθε στις 29-5-13 στο Δήμαρχο όπου του ανακοίνωσε τις αποφάσεις του για το ΚΥΝΜ). Στόχος του είναι η παραπέρα υποβάθμιση του ΚΥΝΜ από το Σεπτέμβριο καταργώντας τις εφημερίες του) παραχωρώντας 24ώρη εφημερία μόνον για τους 2 θερινούς μήνες.

Ζητήσαμε από τον κ. Δήμαρχο να απαιτήσει την συνάντηση για την προηγούμενη εβδομάδα. Ο κ. Ζώτος απαξιώνοντας την Επιτροπή όχι μόνον την όρισε για την Πέμπτη 6-6-13 στις 10 π.μ. αλλά την περιόρισε στο «ΝΑ ΜΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙ τις αποφάσεις του» !!!.

Καταγγέλλουμε την στάση του Υποπεριφερειάρχη Υγείας κ. Ζώτου και καλούμε τους φορείς και τους κατοίκους της περιοχής μας να παραβρεθούν την Πέμπτη 6-6-2013 στις 10 π.μ. στην παράστασή μας στον Υποπεριφερειάρχη (Ζαχάρωφ 3, Αμπελόκηποι στη συμβολή Λ. Αλεξάνδρας & Β. Σοφίας)

για να ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΜΕ την ΔΙΑΡΚΗ ΠΛΗΡΗ 24ωρη λειτουργία του ΚΥΝΜ με προσωπικό πλήρους και αποκλειστικής απασχόλησης και μετά το Σεπτέμβρη.

ΠΡΟΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ 8 π.μ. στη Ν. Μάκρη απέναντι στον Αγ. Κων/νο.
Ν. Μάκρη 2-6-2013