~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Τοπική διαδικτυακή Εφημερίδα * με νέα για την Ανατολή Νέας Μάκρης * συντάκτης Πάνος Σ. Αϊβαλής * τηλ.: 22940 99125 - ώρες 12.00 -14.00 μ.μ. * επικοινωνία email: kepeme@gmail.com * Σελίδες επικοινωνίας των κατοίκων της περιοχής * για μια ανθρώπινη συνοικία των Ονείρων * με ελεύθερους χώρους και παιδότοπους * δεινά = [γεγονότα συνήθ. απρόσμενα, που φέρνουν στον άνθρωπο μεγάλη δυστυχία συμφορές]
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Ροή ειδήσεων

Σάββατο 8 Αυγούστου 2015

Εξοχικό και μπάνια στη Νέα Μάκρη ;;; OLIVE GREEN στη ΣΥΝ+ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ !

Ο χρήστης συν+δημιουργια 


Η ΣΥΝ+ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ είναι αστικός καταναλωτικός συνεταιρισμός, από την ανάγκη των καιρών για στήριξη των Ελλήνων παραγωγών, αλλά και της νέας αυτογνωσίας των συνειδητοποιημένων καταναλωτών.

Μια εντυπωσιακή ποικιλία από τρόφιμα από όλη την Ελλάδα, από οικοτεχνίες και μικρές βιοτεχνίες σε τιμές εξαιρετικά προσιτές, καθώς η λειτουργία ορίζεται με βάση την προσφορά και τον εθελοντισμό. Από όσπρια έως χαρούπια, ο γαστρονομικός χάρτης της Ελλάδας ξεδιπλώνεται στη ΣΥΝ+ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ και αποτελεί την πρόκληση για την περιπέτεια της αλληλεγγύης στην πράξη… Μια ιδέα, ένα εγχείρημα, μια παρέα που αγκαλιάζει όλο και περισσότερους και ανοίγει ορίζοντες για τη μικρομεσαία επιχειρηματικότητα και την κοινωνική οικονομία.
Δυο βήματα από την πλατεία μια καινούργια εμπειρία για το κοινό μας μέλλον, που ορίζεται από ανθρώπους που θέλουν να είναι παρόντες…Πριν και μετά τη βουτιά !


Τα καθαριστικά OLIVE GREEN είναι εκεί !
ΣΥΝ+ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ , Λιβυσίου 28, ΝΕΑ ΜΑΚΡΗ Αττικής, τηλ : 693 82 62 530