~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Τοπική διαδικτυακή Εφημερίδα * με νέα για την Ανατολή Νέας Μάκρης * συντάκτης Πάνος Σ. Αϊβαλής * τηλ.: 22940 99125 - ώρες 12.00 -14.00 μ.μ. * επικοινωνία email: kepeme@gmail.com * Σελίδες επικοινωνίας των κατοίκων της περιοχής * για μια ανθρώπινη συνοικία των Ονείρων * με ελεύθερους χώρους και παιδότοπους * δεινά = [γεγονότα συνήθ. απρόσμενα, που φέρνουν στον άνθρωπο μεγάλη δυστυχία συμφορές]
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Ροή ειδήσεων

Παρασκευή 27 Απριλίου 2012

Γεωργία Μαρτίνου, υποψήφια βουλευτής της Ν.Δ. στην Περιφέρεια ΑττικήςΣτέλνουμε στη Βουλή νέους και πετυχημένους ανθρώπους.

Η Γεωργία Μαρτίνου ως Αντιδήμαρχος  Καθαριότητας και Πρασίνου στο δήμο Βάρης - Βούλας - Βουλιαγμένης κατάφερε να παρουσιάσει σημαντικό έργο... Ασχολήθηκε για πρώτη φορά με τα κοινά, το 2010 όταν εξελέγη πρώτη σε σταυρούς προτίμησης δημοτική σύμβουλος στο νεοσύστατο δήμο Βάρης - Βούλας - Βουλιαγμένης. Αν και γυναίκα, ανέλαβε τα καθήκοντα της Αντιδημάρχου Καθαριότητας και Πρασίνου και κατάφερε να παρουσιάσει σημαντικό έργο. Την ημέρα ανακήρυξης των επικείμενων εθνικών εκλογών για τις 6 Μαΐου, υπέβαλε την παραίτησή της για λόγους ηθικής τάξης αφού δεν ήθελε να εκμεταλλευτεί τη θέση της ως αντιδήμαρχος κατά την προεκλογική περίοδο. Η Γεωργία Μαρτίνου θέτει για πρώτη φορά υποψηφιότητα σε βουλευτικές εκλογές. Η υποψηφιότητα της αντιπροσωπεύει αυτό που χρειάζεται ο τόπος την δύσκολη αυτή περίοδο. Νέους πολιτικούς, με ικανότητες, όρεξη για δουλειά και προσφορά, μακριά από παλαιοκομματικά κατεστημένα και παραγοντισμούς.
Στον δημόσιο λόγο της έχει επιλέξει να μιλά θετικά και αισιόδοξα. «Θα τα καταφέρουμε. Αν εργαστούμε όλοι μαζί η Ελλάδα θα τα καταφέρει» λέει στους συμπολίτες  της με τους οποίους συνομιλεί καθημερινά και προσθέτει με νόημα: «Η ψήφο σου είναι καθοριστική. Μην την σπαταλήσεις». Αναφορικά με τις εκλογές υπογραμμίζει την κρισιμότητα του αποτελέσματος που θα βγάλουν οι κάλπες λέγοντας ότι «οι εκλογές αυτές θα καθορίσουν το μέλλον όλων μας». Για το λόγο αυτό καλεί τους πολίτες να αποφασίσουν με γνώμονα το συμφέρον της χώρας. «Δεν αρκεί να διαμαρτυρόμαστε. Δεν αρκεί να απογοητευόμαστε. Η ηττοπάθεια δε μας αξίζει»  λέει χαρακτηριστικά.
Ο προεκλογικός της αγώνας χαρακτηρίζεται από τους χαμηλούς τόνους που κρατά και τη σεμνότητα που τη διακρίνει.  Αποφεύγει τα μεγάλα λόγια και τις εύκολες υποσχέσεις. Στις προεκλογικές συγκεντρώσεις προτιμά να ακούει περισσότερο παρά να μιλά. Είναι χαρακτηριστικό ότι πάντα κρατά σημειώσεις ακούγοντας τους πολίτες να τις μιλάνε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι ίδιοι και οι τοπικές κοινωνίες.

Ποια είναι η Γεωργία Μαρτίνου

Η Γεωργία Μαρτίνου (www.gmartinou.gr) γεννήθηκε το 1975 στην Αθήνα. Αποφοίτησε από το Κολλέγιο Αθηνών και εισήχθη 9η στη σχολή Διεθνών κι Ευρωπαϊκών Σπουδών του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Σπούδασε Μαθηματικά στο Λονδίνο όπου έκανε και τις μεταπτυχιακές της σπουδές στην πληροφορική. Μιλάει Αγγλικά, Γαλλικά και Ισπανικά. 
Επαγγελματικά έχει δραστηριοποιηθεί στη Ναυτιλία και στον τομέα της Πληροφορικής. Το 2010 εξελέγη πρώτη σε σταυρούς στο Δήμο Βάρης – Βούλας -Βουλιαγμένης και ανέλαβε τα καθήκοντα Αντιδημάρχου Καθαριότητας και Πρασίνου. Θέτει για πρώτη φορά υποψηφιότητα σε Βουλευτικές Εκλογές. Είναι κόρη του Θανάση και της Μαρίνας Μαρτίνου, εφοπλιστική οικογένεια γνωστή για την πλούσια κοινωνική προσφορά της.

ΜΕ ΛΕΝΕ ΒΑΣΙΛΗ Β&W.wmv