~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Τοπική διαδικτυακή Εφημερίδα * με νέα για την Ανατολή Νέας Μάκρης * συντάκτης Πάνος Σ. Αϊβαλής * τηλ.: 22940 99125 - ώρες 12.00 -14.00 μ.μ. * επικοινωνία email: kepeme@gmail.com * Σελίδες επικοινωνίας των κατοίκων της περιοχής * για μια ανθρώπινη συνοικία των Ονείρων * με ελεύθερους χώρους και παιδότοπους * δεινά = [γεγονότα συνήθ. απρόσμενα, που φέρνουν στον άνθρωπο μεγάλη δυστυχία συμφορές]
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Ροή ειδήσεων

Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2015

Προσοχή: Ακραία καιρικά φαινόμενα με καταιγίδες σε όλη την Ανατολική Αττική!

Ιδιαίτερα προσεκτικοί πρέπει να είναι οι πολίτες της Ανατολικής Αττικής μέχρι αύριο αφού η περιοχή θα πληγεί από σφοδρές κακοκαιρίες.Σύμφωνα με τα στοιχεία της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας από τον Μαραθώνα έως το Σούνιο από αυτές τις ώρες έως και αύριο νωρίς το απόγευμα αναμένονται σφοδρές καταιγίδες.

Η Πολιτική Προστασία συνιστά να περιορίσουν όλοι οι πολίτες τις μετακινήσεις τους στις απολύτως απαραίτητες και να λάβουν μέτρα προστασίας ακόμη και μεταφορά των οχημάτων τους σε ασφαλή σημεία ενώ συνιστάται να μην περνάνε από προβληματικά σημεία στα οποία στο παρελθόν – σε ανάλογες καταστάσεις – έχουν παρατηρηθεί πλημμύρες ή χείμαρροι!


___________
http://www.notioanatolika.gr/o-kairos/9012-prosoxi-akraia-kairika-fainomena-me-kataigides-se-oli-tin-anatoliki-attiki