~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Τοπική διαδικτυακή Εφημερίδα * με νέα για την Ανατολή Νέας Μάκρης * συντάκτης Πάνος Σ. Αϊβαλής * τηλ.: 22940 99125 - ώρες 12.00 -14.00 μ.μ. * επικοινωνία email: kepeme@gmail.com * Σελίδες επικοινωνίας των κατοίκων της περιοχής * για μια ανθρώπινη συνοικία των Ονείρων * με ελεύθερους χώρους και παιδότοπους * δεινά = [γεγονότα συνήθ. απρόσμενα, που φέρνουν στον άνθρωπο μεγάλη δυστυχία συμφορές]
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Ροή ειδήσεων

Τρίτη 31 Ιουλίου 2018

Δύο ώρες κατέθετε στην εισαγγελέα ο Ψινάκης- Έφυγε από την πίσω πόρτα

ΚΟΙΝΩΝΙΑ
                         EUROKINISSI                     

Επί δύο ώρες κατέθετε στο γραφείο της εισαγγελέως Βαρβάρας Γνεσούλη, η οποία διενεργεί την προκαταρκτική έρευνα για τις πυρκαγιές στην ανατολική Αττική, ο δήμαρχος Μαραθώνα, Ηλίας Ψινάκης. Ο κ. Ψινάκης αρνήθηκε κατά την αποχώρηση του να κάνει οποιαδήποτε δήλωση στους δημοσιογράφους, ενώ προτίμησε να φύγει όχι από την κεντρική έξοδο των δικαστηρίων, αλλά από άλλη έξοδο, για να αποφύγει τις τηλεοπτικές κάμερες και τους φωτογράφους που βρίσκονταν εκεί. 
Την ίδια ώρα, 23 δημοτικοί σύμβουλοι στο δήμο Μαραθώνα ζητούν την παραίτηση του δημάρχου.
Σε ψήφισμα τους, που θα συζητηθεί στο δημοτικό συμβούλιο την Παρασκευή 3 Αυγούστου, αναφέρουν πως ο δήμος έμεινε «ανοχύρωτος και έρμαιο στα χέρια ενός δημάρχου που πλέον, δεν αποδεικνύεται μόνο εξαιρετικά ανίκανος και επικίνδυνος για την πόλη μας, αλλά προσβάλλει με τη συμπεριφορά του και τις δημόσιες εμφανίσεις του την ηθική και την αξιοπρέπεια κάθε κατοίκου του Βαρνάβα, του Γραμματικού, του Μαραθώνα και της Νέας Μάκρης. 
 Με το συγκεκριμένο ψήφισμα το Δημοτικό Συμβούλιο Μαραθώνα καθιστά τον Ηλία Ψινάκη ανεπιθύμητο και άκρως επικίνδυνος ακόμη και για τη σωματική υγεία των πολιτών του Δήμου μας και τον καλεί να παραιτηθεί». 

 Πηγή: www.lifo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: