~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Τοπική διαδικτυακή Εφημερίδα * με νέα για την Ανατολή Νέας Μάκρης * συντάκτης Πάνος Σ. Αϊβαλής * τηλ.: 22940 99125 - ώρες 12.00 -14.00 μ.μ. * επικοινωνία email: kepeme@gmail.com * Σελίδες επικοινωνίας των κατοίκων της περιοχής * για μια ανθρώπινη συνοικία των Ονείρων * με ελεύθερους χώρους και παιδότοπους * δεινά = [γεγονότα συνήθ. απρόσμενα, που φέρνουν στον άνθρωπο μεγάλη δυστυχία συμφορές]
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Ροή ειδήσεων

Τρίτη 24 Μαΐου 2016

Μισό εισιτήρίο σε ΟΛΟΥΣ τους νέους κάτω των 18 ετών

Ένωση Συλλόγων Γονέων κ' Κηδεμόνων Δήμου Μαραθώνα

Με νέα παρέμβαση των Ενώσεων Γονέων Α. Αττικής στον Πρόεδρο των ΚΤΕΛ την Παρασκευή 20 Μαΐου 16, το Διοικητικό Συμβούλιο του Φορέα σε συνεδρίασή του την Δευτέρα 23 Μαΐου 16, αποφάσισε την παράκαμψη όλων των γραφειοκρατικών διαδικασιών και την άμεση ισχύ της παροχής μισού εισιτηρίου σε ΟΛΟΥΣ τους νέους κάτω των 18 ετών. Η παροχή θα ισχύει για όλες τις διαδρομές, όλες τις εποχές, όλο το 24ωρο, με απλή επίδειξη ταυτότητας ή άλλου επίσημου αποδεικτικού στοιχείου ηλικίας. 

Το μέτρο θα ισχύσει από την Δευτέρα 30 Μαΐου 2016 και δικαιώνει τον αγώνα των Ενώσεων Γονέων Α. Αττικής.
Είναι βέβαιο ότι θα προσφέρει πολλαπλά οφέλη όχι μόνο για όλους τους νέους του Δήμου μας και τις οικογένειές τους, αλλά θα αυξήσει την επισκεψιμότητα της περιοχής μας και θα τονώσει την τοπική αγορά . 
Το ΔΣ της Ένωσης Γονέων Μαραθώνα ευχαριστεί την Διοίκηση του ΚΤΕΛ για την αποδοχή του αιτήματος και θα βρίσκεται σε άμεση επικοινωνία και συνεργασία μαζί της για την ορθή εφαρμογή του μέτρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: