~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Τοπική διαδικτυακή Εφημερίδα * με νέα για την Ανατολή Νέας Μάκρης * συντάκτης Πάνος Σ. Αϊβαλής * τηλ.: 22940 99125 - ώρες 12.00 -14.00 μ.μ. * επικοινωνία email: kepeme@gmail.com * Σελίδες επικοινωνίας των κατοίκων της περιοχής * για μια ανθρώπινη συνοικία των Ονείρων * με ελεύθερους χώρους και παιδότοπους * δεινά = [γεγονότα συνήθ. απρόσμενα, που φέρνουν στον άνθρωπο μεγάλη δυστυχία συμφορές]
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Ροή ειδήσεων

Κυριακή 5 Αυγούστου 2012

Η παράσταση “Παπουτσωμένος Γάτος” στη Νέα Μάκρη


Ο θεατρικός οργανισμός “Ηλιαχτίδα”, στο πλαίσιο της φετινής περιοδείας του, παρουσιάζει στη Νέα Μάκρη, την κωμωδία “Παπουτσωμένος Γάτος”, σε σκηνοθεσία Άλκη Ζερβού.
Μια ξεκαρδιστική θεατρική περιπέτεια, βασισμένη στο πασίγνωστο παραμύθι, με αξιόλογους ηθοποιούς, πρωτότυπη μουσική, σπιρτόζικα χορευτικά, φανταστικά κοστούμια, πλούσια σκηνικά και εντυπωσιακά εφέ. Μια παράσταση που θα διασκεδάσει – μέσα από υπέροχα μηνύματα – μικρούς και μεγάλους…»
Μια φορά κι έναν καιρό λοιπόν… ήταν ένας μυλωνάς που είχε τρεις γιούς. Στο μεγαλύτερο άφησε κληρονομιά το μύλο του, στο δεύτερο το γάιδαρό του και στον τρίτο, τον μικρότερο, έναν γάτο… Πώς θα ζήσει ο τελευταίος μ’ ένα ζώο, που δεν φαίνεται να μπορεί να του προσφέρει τίποτα… η συνεχεία στο θέατρο.
Την Κυριακή 5 Αυγούστου 2012 στο Αμφιθέατρο Πολιτιστικού και Αθλητικού Πάρκου Νέα Μάκρη), όπου θα δοθεί  η παράσταση στις 9.00 μ.μ.
Για κρατήσεις θέσεων, τηλέφωνο: 6944577683

Δεν υπάρχουν σχόλια: