~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Τοπική διαδικτυακή Εφημερίδα * με νέα για την Ανατολή Νέας Μάκρης * συντάκτης Πάνος Σ. Αϊβαλής * τηλ.: 22940 99125 - ώρες 12.00 -14.00 μ.μ. * επικοινωνία email: kepeme@gmail.com * Σελίδες επικοινωνίας των κατοίκων της περιοχής * για μια ανθρώπινη συνοικία των Ονείρων * με ελεύθερους χώρους και παιδότοπους * δεινά = [γεγονότα συνήθ. απρόσμενα, που φέρνουν στον άνθρωπο μεγάλη δυστυχία συμφορές]
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Ροή ειδήσεων

Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2009

Ν.Μάκρη: Εκδήλωση του Τοπικού Συμβούλιου Νέων

Το Τοπικό Συμβούλιο Νέων Νέας Μάκρης προσκαλεί την Παρασκευή 6 Νοεμβρίου στις 9.00 μ.μ. σε εκδήλωση στο IL-DIVO Monaco (café-bar) στο λιμανάκι της Νέας Μάκρης σε μια βραδιά γεμάτη διασκέδαση για μικρούς και μεγάλους, με ζωντανή μουσική, χορό και τραγούδι.

Η απόφαση να οργανωθεί μια τέτοια εκδήλωση έχει με σκοπό την ενημέρωση των νέων σχετικά με το θεσμό των Τοπικών Συμβουλίων, τα προβλήματα της σημερινής νεολαίας και άλλα επίκαιρα θέματα καθώς επίσης και την ενσωμάτωσή τους στον κόλπο των μεγαλύτερων ηλικιών.
 Στόχος είναι μία όσο το δυνατόν καλύτερη συνεργασία του Συμβουλίου Νέων με το Δήμο, τους νέους αλλά και με μεγαλύτερους ανθρώπους που νιώθουν ακόμα νέοι.

«Πιστεύουμε πως οι νέοι μπορούν να γίνουν ένα δεμένο σύνολο και μια ενιαία δύναμη με τους μεγάλους. Θα είναι τιμή μας, λοιπόν, η παρουσία σας και η στήριξή σας σε αυτή την προσπάθεια που κάνουμε».

*από την Ναυτεμπορική και από "Ανατολική Αττική"

Δεν υπάρχουν σχόλια: