~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Τοπική διαδικτυακή Εφημερίδα * με νέα για την Ανατολή Νέας Μάκρης * συντάκτης Πάνος Σ. Αϊβαλής * τηλ.: 22940 99125 - ώρες 12.00 -14.00 μ.μ. * επικοινωνία email: kepeme@gmail.com * Σελίδες επικοινωνίας των κατοίκων της περιοχής * για μια ανθρώπινη συνοικία των Ονείρων * με ελεύθερους χώρους και παιδότοπους * δεινά = [γεγονότα συνήθ. απρόσμενα, που φέρνουν στον άνθρωπο μεγάλη δυστυχία συμφορές]
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Ροή ειδήσεων

Σάββατο 22 Αυγούστου 2009

Γραμματικό: έκκληση να σταλούν περισσότερα αεροσκάφη, τεράστια η οικολογική καταστροφή...σε Βαρνάβα και Γραμματικό



Εκτός ελέγχου είναι αυτή την ώρα οι φωτιές σε Γραμματικό και Βαρνάβα. Οι ισχυροί βορειοανατολικοί άνεμοι που πνέουν στην περιοχή δυσχεραίνουν την προσπάθεια κατάσβεσης.

Δύο άτομα έχουν αποκλειστεί στην Αγία Τριάδα, η οποία έχει κυκλωθεί από τις φλόγες. Πυροσβεστικές δυνάμεις σπεύδουν στη περιοχή για να τους απεγκλωβίσουν.

Ο κοινοτάρχης Βαρνάβα, Νίκος Βούλγαρης δήλωσε ότι οι φλόγες βρίσκονται στην οδό Ευρίπου και απειλούν κατοικίες, ενώ ο κοινοτάρχης Γραμματικού, Νίκος Κούκης, έκανε έκκληση να σταλούν περισσότερα αεροσκάφη και έκανε λόγο για τεράστια οικολογική καταστροφή.

Σύμφωνα με καταγγελίες των κατοίκων η φωτιά καίει στην περιοχή όπου θα κατασκευαζόταν ο ΧΥΤΑ και κάνουν λόγο για εμπρησμό.

Ωστόσο, νωρίς το πρωί προστέθηκε ένα νέο μέτωπο φωτιάς, μέσα στο ρέμα που χωρίζει το Βαρνάβα από το Γραμματικό.

Η φωτιά η οποία ξέσπασε το βράδυ της Παρασκευής και καίει πυκνό πευκοδάσος σε μέτωπο περίπου 5 χιλιομέτρων..

Πηγή: Σκάι

Δεν υπάρχουν σχόλια: