~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Τοπική διαδικτυακή Εφημερίδα * με νέα για την Ανατολή Νέας Μάκρης * συντάκτης Πάνος Σ. Αϊβαλής * τηλ.: 22940 99125 - ώρες 12.00 -14.00 μ.μ. * επικοινωνία email: kepeme@gmail.com * Σελίδες επικοινωνίας των κατοίκων της περιοχής * για μια ανθρώπινη συνοικία των Ονείρων * με ελεύθερους χώρους και παιδότοπους * δεινά = [γεγονότα συνήθ. απρόσμενα, που φέρνουν στον άνθρωπο μεγάλη δυστυχία συμφορές]
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Ροή ειδήσεων

Τρίτη 6 Ιανουαρίου 2015

Γιώργος Πάντζας: «Ο αυτοδύναμος ΣΥΡΙΖΑ στις 25 Γενάρη με το πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης, θα ανακουφίσει τους πολίτες και θα επανεκκινήσει την οικονομία της χώρας»


Αθήνα, 5/1/2015
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ




Ο Γιώργος Πάντζας, Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στην Περιφέρεια Αττικής και υποψήφιος Βουλευτής στις επερχόμενες εκλογές, παραβρέθηκε σε μία σειρά από Πρωτοχρονιάτικες εκδηλώσεις, που πραγματοποιήθηκαν σε δήμους της εκλογικής του περιφέρειας, τις προηγούμενες ημέρες.
Συγκεκριμένα, στις 30 Δεκεμβρίου, παραβρέθηκε στην Πρωτοχρονιάτικη γιορτή που διοργάνωσε για τα παιδιά, η Πρωτοβουλία Αλληλεγγύης Πολιτών Φυλής, στην αίθουσα εκδηλώσεων του 2ου Λυκείου Άνω Λιοσίων. Ανήμερα της Πρωτοχρονιάς παραβρέθηκε στην καθιερωμένη εκδήλωση της κοπής της πίτας του Δήμου Ραφήνας-Πικερμίου που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου. Ο Γιώργος Πάντζας κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης είχε την ευκαιρία να συναντηθεί και να συνομιλήσει με εκπροσώπους φορέων της περιοχής, με εργαζόμενους στο δήμο αλλά και με πολλούς δημότες.
Την Κυριακή 4 Ιανουαρίου το πρωί, παραβρέθηκε στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του παραρτήματος Αχαρνών της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του Συλλόγου Κρητών Αχαρνών, «Η ΚΡΗΤΗ». Το απόγευμα της ίδιας ημέρας ο Γιώργος Πάντζας βρέθηκε σε Πρωτοχρονιάτικη εκδήλωση, του Ομίλου Λαϊκής Παράδοσης Μεγάρων «Αλκάθους & Καρία» που πραγματοποιήθηκε στο Στρατουδάκειο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Μεγαρέων.

Σε όλες τις κατ’ ιδίαν συνομιλίες του Γιώργου Πάντζα με τους παρευρισκόμενους πολίτες κυριάρχησαν τα θέματα της οικονομικής κατάστασης της χώρας συνολικά αλλά και της επικείμενης εκλογικής αναμέτρησης στις 25 Ιανουαρίου. Ο Γ. Πάντζας τόνισε την ανάγκη μιας μεγάλης αλλαγής στη χώρα, μιας μεγάλης ανατροπής και σύγκρουσης με ένα σύστημα που 4 δεκαετίες κυβερνά τη χώρα και έχει οδηγήσει τους πολίτες στην εξαθλίωση. Επίσης εξέφρασε την πεποίθησή του ότι στις ερχόμενες εκλογές ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να είναι και θα είναι αυτοδύναμος και, μέσω της εφαρμογής του προγράμματος της Θεσσαλονίκης, να ανακουφίσει τους πολίτες και να επανεκκινήσει την οικονομία της χώρας.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΝΤΖΑΣ
ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
Δ/νση: Βασ. Σοφίας 2, Μέγαρο Βουλής των Ελλήνων 10021, Αθήνα
Τηλ2103708387Fax2103708391