~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Τοπική διαδικτυακή Εφημερίδα * με νέα για την Ανατολή Νέας Μάκρης * συντάκτης Πάνος Σ. Αϊβαλής * τηλ.: 22940 99125 - ώρες 12.00 -14.00 μ.μ. * επικοινωνία email: kepeme@gmail.com * Σελίδες επικοινωνίας των κατοίκων της περιοχής * για μια ανθρώπινη συνοικία των Ονείρων * με ελεύθερους χώρους και παιδότοπους * δεινά = [γεγονότα συνήθ. απρόσμενα, που φέρνουν στον άνθρωπο μεγάλη δυστυχία συμφορές]
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Ροή ειδήσεων

Δευτέρα 8 Ιουλίου 2013

ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΝΤΖΑ ΕΝ ΟΨEI ΤΟΥ 1ου ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ - ΕΚΜ


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Αθήνα, 8/7/2013


Διανύουμε την εβδομάδα μέσα στην οποία θα γίνει το καθοριστικό βήμα για την μετάβαση του ΣΥΡΙΖΑ – ΕΚΜ, από ένα σχήμα συμμαχικό σε έναν ενιαίο πολιτικό φορέα. Είναι η εβδομάδα μέσα στην οποία θα δημιουργηθεί και επίσημα ένα σύγχρονο κόμμα, που θα αναλάβει σύντομα κυβερνητικές ευθύνες με στόχο να απαλλάξει τον τόπο από τα Μνημόνια και να δώσει χώρο στην ελπίδα.

Είναι η εβδομάδα ορόσημο για τον ΣΥΡΙΖΑ σε συνάρτηση με το καθήκον που έχει αναλάβει απέναντι στο λαό και τον τόπο μετά και τις τελευταίες εκλογές. Ένα καθήκον που ξεπερνά την Αριστερά και την ιστορία της. Ένα καθήκον που πρέπει όλοι εμείς να το διαφυλάξουμε και να το υλοποιήσουμε για το καλό των επόμενων γενεών.

Υπό αυτή την έννοια, δεν υπάρχει κανένα περιθώριο άρνησης και κωλυσιεργίας. Μόνο με μία ενωμένη Αριστερά θα σπάσουμε τον μνημονιακό κλοιό των δυνάμεων κατοχής, οι οποίες καθημερινά επιβάλλουν νέα μέτρα σε μία κοινωνία που υποφέρει. Μόνο με έναν ενιαίο ΣΥΡΙΖΑ θα καταφέρουμε να ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ την δυστυχία και την εξαθλίωση.

Μπορούμε να βγούμε πιο δυνατοί, μέσα από το Συνέδριό μας, μετατρέποντας το 27% σε ποσοστό που θα συμπαρασύρει τα μνημονιακά κατάλοιπα και θα αλλάξει την πορεία της χώρας.

Καλή αρχή λοιπόν στις εργασίες του Συνεδρίου μας.

  
Πολιτικό Γραφείο
Γιώργου Πάντζα
Βουλευτή Αττικής ΣΥ.ΡΙΖ.Α-Ε.Κ.Μ
Τηλ. 210 3708387
Blog: http://gpantzas.wordpress.com/