~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Τοπική διαδικτυακή Εφημερίδα * με νέα για την Ανατολή Νέας Μάκρης * συντάκτης Πάνος Σ. Αϊβαλής * τηλ.: 22940 99125 - ώρες 12.00 -14.00 μ.μ. * επικοινωνία email: kepeme@gmail.com * Σελίδες επικοινωνίας των κατοίκων της περιοχής * για μια ανθρώπινη συνοικία των Ονείρων * με ελεύθερους χώρους και παιδότοπους * δεινά = [γεγονότα συνήθ. απρόσμενα, που φέρνουν στον άνθρωπο μεγάλη δυστυχία συμφορές]
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Ροή ειδήσεων

Τετάρτη 26 Αυγούστου 2009

Πανελλήνιο πένθος για τα χαμένα δέντρα και περιουσίες



ΠΕΝΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΜΜΕΝΑ ΔΑΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΠΟΛΕΣΘΕΤΑ ΖΩΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΔΑΣΟΥΣ
ΓΙΑ ΤΑ "ΠΑΡΑΝΟΜΑ" ΚΑΙ "ΝΟΜΙΜΑ" ΣΠΙΤΙΑ ΤΩΝ ΣΥΜΠΟΛΙΤΩΝ ΜΑΣ ΠΟΥ ΚΑΗΚΑΝ
ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΝ ΝΑ ΩΡΙΜΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ

ΑΚΟΜΑ ΠΕΝΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΔΗΘΕΝ ΠΩΣ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡ
ΝΟΥΝΕ ΔΕΝ ΒΓΗΚΑΝΕ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΜΙΑ ΣΥΓΝΩΜΗ!
ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΣΑ ΚΑΙ ΟΥΔΕΝ ΑΛΛΟ... ΗΤΟΙ ΑΧΡΕΙΣΤΟΙ ΚΑΙ ΕΠΙΖΗΜΙΟΙ

ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΔΗΛΑΔΗ ΟΥΣΤ! ΑΠΟ ΕΔΏ.

ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΘΑ ΒΡΟΥΝ
ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥΣ...

ΚΟΛΑΣΗ!!!


Στάχτες και αποκαϊδια...
στο πέρασμα της φωτιάς
και μια θλίψη στα πρόσωπα
των κατοίκων της Ανατολής ...


Κυριακή προς Δευτέρα οι φλόγες έρχονται από το άλλοτε πανέμορφο δάσος του Διονύσου και της Πεντέλης το καμάρι και η αγάπη όλων μας. Με τις αλεπουδίτσες που συναντούσαμε στο διάβα μας και τα άλλα μικρά ζώα του δάσους αυτού που έστεκε εκεί και μας έδινε ζωή και ελπίδες για το αύριο...

Ερχονται καταπάνω μας (στην Ανατολή της Νέας Μάκρης) απειλητικές και αδηφάγες να κατασπαράξουν ό,τι συναντήσουν στο πέρασμά τους. Μέχρι τότε είχαν κάνει ένα τρελό ταξίδι αρχής γενομένης από την Παρασκευή το βράδι στο Γραμματικό - που σήμερα πρέπει να μετονομαστεί σε Δραμματικό - συνεχίζοντας προς Βαρνάβα, αλλά και Σέσι, εκεί όπου μια μέρα πριν απολαμβάναμε το μπάνιο μας σε ένα γαλαζοπράσινο τοπίο στον Ευβοϊκό. Η συμφορά συνεχίστηκε στο μαγευτικό τοπίο προς τη Λίμνη Μαραθώνα, πέρασε και άφησε μια ΚΟΛΑΣΗ για να συνεχίσει προς τον πάλαι ποτέ Αγιο Στέφανο, τη Σταμάτα και να φτάσει στο Διόνυσο και από κει να περάσει στις πλαγιές της Πεντέλης.




Στάχτες και αποκαϊδια στο πέρασμα της και μια θλίψη στα πρόσωπα των κατοίκων της Ανατολής που ανεκπαίδευτοι και μη γνωρίζοντας τι θα μπορούσαμε να κάνουμε, περιμέναμε το ξημέρωμα και τον από μηχανής θεό, που ήταν τα ελικόπτερα και τα αεροπλάνα που ρίχτηκαν στη μάχη της κατάσβεσης πριν καλά καλά φωτίσει.





Έτσι λοιπόν Έλληνες, Κύπριοι, Ιταλοί, Γάλλοι και ένα Ρώσος που συνελήφθη (!) για χρέος από κλήση για παράβαση του ΚΟΚ κατάφεραν να δαμάσουν τις φλόγες και να σώσουν την περιοχή μας.

Αυτά τα παιδιά ευχαριστούμε από τα βάθη της καρδιάς μας και συχτιρίζουμε τους ανευθυνοϋπεύθυνους καρεκλοκένταυρους κυβερνώντες, δασάρχες, ανεγκέφαλους που κατάντησαν κρανίου τόπο ένα κομμάτι παραδείσου.
Ένα είναι σίγουρο ότι όταν πεθάνουμε θα πάμε στον Παράδεισο γιατί την Κόλαση τη ζήσαμε εδώ! Αλλά οι παραπάνω υπαίτιοι γι αυτή την καταστροφή θα πάνε σίγουρα στην ΚΟΛΑΣΗ! αν υπάρχει βέβαια...



Εν κατακλείδι κάτι που θα θέλαμε να γνωρίζουν οι μεγαλοεργολάβοι και οι καταπατητές της ζωής μας είναι ότι θα μας βρούν απέναντί τους στα σατανικά τους σχέδια, που έχουν "όραμα" είναι να κάνουν τα πάντα τσιμέντο στο όνομα του κέρδους και της απληστίας τους. Θα κάνουμε συνεχείς δενδροφυτεύσεις έτσι ώστε τα εγγόνια μας να βρουν αυτό που είχαμε εμείς μέχρι χτες.

Πόπη & Πάνος Αϊβαλή
κάτοικοι Ανατολή Νέας Μάκρης